Strada Şoimoşeni va fi reabilitată


În urma solicitărilor venite din partea agenţilor economici care îşi desfăşoară activitatea pe platforma industrială de pe strada Şoimoşeni precum și din partea consilierului local Dorel Coica, vineri, 27 aprilie, primarul Iuliu Ilyes s-a deplasat pe teren împreună cu reprezentanţii Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Servicii Publice din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare. La faţa locului a fost decisă includerea cu prioritate în programul de reparaţii străzi pe anul 2012 a lucrărilor de modernizare a străzii Şoimoşeni, în vederea fluidizării traficului intens al autovehiculelor de transport marfă care deservesc unităţile economice şi industriale din zonă.

Totodată, în urma discuţiilor cu reprezentanţii S.C. Construcţii Drumuri S.A. şi S.C. Apaserv S.A a fost decis ca începerea să aibă loc în cursul săptămânii viitoare. S.C. Apaserv S.A. va verifica şi va reabilita sistemul de canalizare pentru a asigura scurgerea apelor pluviale, iar S.C. Construcţii Drumuri S.A. va înlocui dalele de beton distruse în structura stăzii şi va executa lucrări de bordurare şi de asfaltare în două straturi pe structura existentă.
Valoarea totală a lucrărilor este de aproximativ 540.000 lei.

4 Comentarii la "Strada Şoimoşeni va fi reabilitată"

 1. Adriana.B.   28 aprilie 2012 at 1:09 am

  Uite inca o dovada ca Dl Coica face totul pt.acest oras.Multumim ca va pasa.

  Răspunde
 2. Tonny   28 aprilie 2012 at 10:49 am

  Felicitari domnului Coica! Asta inseamna sa fii un om caruia ii pasa si care se implica in problemele cotidiene ale oamenilor.

  Răspunde
 3. vandro   28 aprilie 2012 at 2:45 pm

  FELICITARI VIITORULUI PRIMAR, DR COICA!!!

  Răspunde
 4. anca   2 mai 2012 at 12:51 pm

  da si acuma se va lauda Gyusi ca el o facut-o!. Hahahahahahaha…poi daca Coica a initiat reabilitarea, e clar ce si cum ! Degeaba vine asta, Gyusi sa zica ca el a propus reabilitarea, ca nu-i corect. Dl Dr Coica mult succes in camp-anie si aveti sustinerea noastra, a satmarenilor!

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.