„La funcția de primar al municipiului Satu Mare va mai fi un candidat al firmei care pune panseluțe în oraș”

Evenimentele cultural-artistice prilejuite de Zilele Tinereții care vor avea loc sâmbătă, 28 respectiv duminică, 29 aprilie, a fost principala temă a conferinței de presă de astăzi, 27 aprilie, organizată de candidatul USL la funcția de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica și la cea de președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef.

În luarea de cuvânt, Ștef a făcut o succintă prezentare a programului cultural-artistic al celor două zile de sărbătoare spunând că evenimentul va avea loc, în ambele zile, în Piața 25 Octombrie, în intervalul orar 16.00-24.00. ”În cadrul programului vor avea loc spectacole de muzică populară, muzică folk, pop-rock, dans de societate dar și câteva momente vesele asigurate de Marius Chiș. În cele două zile de sărbătoare vor cânta: Petrică Mureșan, Ionela Toma, Petre și Petrică Zele, Angela Munteanu, Nicolae Mureșan, Desperado, elevii de la Palatul Copiilor, etc.”, a declarat Ștef.

În altă ordine de idei, cei doi lideri politici au făcut referire și la problemele cu care se confruntă veteranii de război angajându-se să ajute la soluționarea acestora. ”Fiind astăzi prezent la Ziua Veteranilor de Război organizată la Muzeul Județean am auzit problemele cu care se confruntă acești oameni. Vorbim despre persoane în vârstă, cu probleme de sănătate a căror drepturi sunt încălcate de ani de zile. Nu au gratuitate pe mijloacele de transport în comun, trebuie să trăiască din acele pensii mici din care, Guvernul PD-L a avut grijă să mai taie, dar pe lângă toate acestea se confruntă și cu o serie de probleme de sănătate. Astfel că, am discutat și cu domnul Ștef și am căzut de acord să le facem o propunere. Cabinetele dr. Coica o să preia în grija sa sănătatea acestor oameni. Veteranii vor beneficia de consultații gratuite la cabinetele Dr. Coica”, a declarat liderul USL.

Dr. Dorel Coica a adus în discuție și starea deplorabilă a unor drumuri din municipiul, reședință de județ, axându-se în principal pe cele din Sătmărel. ”Spre exemplu, drumurile din Sătmărel sunt într-o stare jalnică. Nu vreau să exagerez, dar în luna aprilie am dat 370 de milioane de lei, sumă ce reprezintă contravaloarea reparațiilor acestor ambulanțe. Aceste sume ar putea fi folosite în alte scopuri. Spre exemplu, să ajungă la casele de copii sau să fie utilizate în cadrul unor activități sociale”, a declarat Coica.

Candidatul USL la funcția de primar al municipiului Satu Mare a declarat că ”la funcția de primar al municipiului Satu Mare va mai fi un candidat al firmei care pune panseluțe în oraș. Înțelegeți fiecare ce vreți”, spunând că în săptămânile care urmează, împreună cu Adrian Ștef vor veni cu dezvăluiri și în ceea ce privește firmele care îi susțin pe unii dintre candidații de la locale.

Ștef s-a lansat în atacuri și la adresa fostului prefect al județului Satu Mare, Radu Giurcă, spunând că ”de când acesta nu mai este prefect începe să observe și să înțeleagă problemele cu care se confruntă locuitorii acestui județ. Totuși, în toți acești ani cât a îndeplinit funcția de prefect a făcut și un lucru bun … un singur lucru și anume, că și-a dat demisia”.

La finalul conferinței de presă, dr. Dorel Coica a anunțat că acțiunea ”USL are grijă de sănătatea ta!” continuă și în acest weekend. Sâmbătă, cu începere de la ora 09.00, sătmărenii interesați de sănătatea lor sau cei care doresc să-și măsoare tensiunea arterială și glicemia din sânge sunt așteptați la cortul instalat în Parcul UFO, iar duminică, de la ora 10.00, la intrarea în Micro 17.

8 Comentarii la "„La funcția de primar al municipiului Satu Mare va mai fi un candidat al firmei care pune panseluțe în oraș”"

 1. Mares Stefan   27 aprilie 2012 at 10:12 pm

  Să-nţelegem că domnul dr. Coica va renunţa la serviciile firmei Florisal sa ?! Adică unde parcă unul, domnul Puşcaş, fost director al Centrului IT Satu Mare, plecat ani buni prin sau în Germania, a revenit ca să cumpere de la fostul primar Anderco acţiunile firmei "care pune panseluţe" ?!

  Şi … ce veţi pune-n loc ?!

  Că doar nu panseluţele deranjează ?!

  Şi nici că salubritatea din oraş ori municipiu, este o chestiune rezolvată! Străzile sunt măturate şi curate. Etc.etc.etc.

  Sau cumva dl.Ilyes trebuia să ceară consiliului înfiinţarea unei noi firme de salubritate ?!

  Soluţia dvs. vă rugăm !

  Domnule candidat!

  Nu doar sugerat.

  Ci spus lucrurilor pe nume!

  Cu subiect şi predicat!

  Răspunde
 2. Adriana.B.   28 aprilie 2012 at 1:18 am

  Chiar va rugam Dl Coica sa puneti capat minciunilor si contractelor cu interes personal a lui Ilyes .

  Răspunde
 3. sophia   28 aprilie 2012 at 2:08 am

  Nu trebuie sa renunte la serviciile Florisal ci doar sa incheie niste contracte la preturi normale. Vezi preturile platite de primarie in impozitele luate de la cetatenii acestui oras pentru dezapezire!

  Răspunde
 4. Stefan B   28 aprilie 2012 at 10:56 am

  Uite un om caruia ii pasa. Nu cred ca ii e totuna dpdv financiar sa asigura serviciu medical veteranilor de razboi in mod gratuit, dar cand nimeni nu face nimic, e foarte sanatos sa o faca. Cred ca vorbim in acest moment de viitorul primar, Dr. Coica. Trebuie sa vina acest doctor sa faca ordine in dezordinea lasata de actualul primar. Asa e de fapt mentalitatea romanilor, cand sunt bolnavi si nu mai pot de durere, atunci merg la doctor. Asa e si societatea satmareana in acest moment, bolnava. Pai sa mearga la doctor! 🙂

  Răspunde
 5. cici   28 aprilie 2012 at 11:57 am

  nu va mai framantati, Deja USL-ul si-a infiintat luna trecuta o firma de salubritate! Actionari: Stef, Coica,.Govor!! !!!

  Răspunde
 6. vandro   28 aprilie 2012 at 2:44 pm

  FELICITARI D-LUI PRIMAR DR COICA!!!

  Răspunde
 7. xxx   30 aprilie 2012 at 12:47 pm

  FELICITARI DR.COICA, aveti votul meu !!!!!!!!

  Răspunde
 8. anca   2 mai 2012 at 12:59 pm

  Sincer suntem deja plictisiti de Florisal si de astia care or doar spre onteresul lor sa rezolve ceva bun in SM! Eu sper ca Dr Coica sa rezolve altfel clauzele contractului cu Florisalu si sa faca astfel incat sa nu mai trebuiasca sa platim sume foarte mari ptr nimicuri.Succes Dr Coica si sa stiti ca e nevoie de schimbare. Vrem solutiile dumneavoastra!

  Răspunde

Scrie un comentariu