TSD cere demisia Guvernului Ungureanu


În cadrul unei conferinţe de presă susţinute astăzi, 26 aprilie, de conducerea TSD Satu Mare, liderul tinerilor social-democraţi, Ciprian Ardelean, a declarat că scopul moţiunii de cenzură a USL este plecarea Guvernului Ungureanu.

Ardelean a argumentat poziţia TSD spunând că Guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu prin măsurile luate în ultimele luni, împinge ţara spre o adevărată prăpastie economică şi socială.

În altă ordine de idei, Ardelean a declarat că banii au fost alocaţi primăriilor pe criterii strict politice, spunând că oraşul Negreşti Oaş nu a primit nici un leu la ultima rectificare de buget, în schimb comunele Homoroade şi Turţ au beneficiat de sume de ordinul miliardelor de lei vechi.

2 Comentarii la "TSD cere demisia Guvernului Ungureanu"

  1. George   27 aprilie 2012 at 2:53 am

    USL-istii se tem de Ungureanu, care e mult prea bun in comparatie cu ei. De aceea vor sa il indeparteze. Ne mandrim cu mediocritatea, cum vine unu mai inteligent, care are si initiativa, il demolam. In Romania nu sunt sustinuti oamenii capabili, mai de graba sunt indepartati, pentru ca incurca. Nu asa ar trebui sa actionati!

    Răspunde
  2. ioan   27 aprilie 2012 at 3:43 am

    NISTE CARAGHIOSI, GEN DON QUIJOTE!

    Răspunde

Scrie un comentariu