Cineva l-a asigurat pe prefect: pensionarii vor avea apă termală în Tabere!


După ce dimineaţa a fost muştruluit în şedinţa comitetului consultativ de dialog civic pentru persoanele vârstnice, în după amiaza zilei de miercuri, 25 aprilie, prefectul Cristian Sasu a apucat taurul de coarne, aşa i-a sugerat Mircea Marian, preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor, şi s-a deplasat la Taberele Şcolare. Scopul vizitei a constat în găsirea soluţiei optime pentru ca SC Beny Alex SRL să furnizeze în continuare apă termală în bazinul din incinta Taberelor Şcolare, astfel încât pensionarii sătmăreni să se poată scălda.

Din comunicatul de presă pe această temă, remis de Instituţia Prefectului, reiese că după vizita la Taberele Şcolare, prefectul le-a promis pensionarilor că „apa caldă va fi asigurată în continuare fără niciun fel de probleme”.

Contactat telefonic, Cristian Sasu ne-a declarat că nu-l cunoaşte pe Radu Hosu, coordonatorul lucrărilor din zona de agrement, şi n-a discutat nici cu Vasile Ţânţaş, patronul SC Beny Alex SRL Negreşti Oaş, despre furnizarea în continuare a apei termale în bazinul din incinta Taberelor Şcolare. Prefectul a afirmat doar că asigurările privind furnizarea apei termale le-a primit de la „cineva responsabil cu lucrările din cadrul firmei executante”.

Un Comentariu la "Cineva l-a asigurat pe prefect: pensionarii vor avea apă termală în Tabere!"

  1. cici   26 aprilie 2012 at 12:31 am

    acuma, eu tot nu inteleg! Batranii ii aia se scalda in apa rece? Sau de unde a izbucnit toata zarva asta??

    Răspunde

Scrie un comentariu