Campanie de informare lansată de UDMR Satu Mare


O campanie de informare având drept scop pregătirea, respectiv declanşarea şi derularea campaniei electorale pentru alegerile locale din luna iunie a.c.., a fost lansată de către UDMR Satu Mare, marţi, 24 aprilie, în cadrul unei conferinţe de presă organizate de candidatul pentru funcţia de primar al municipiului, Iuliu Ilyes, şi şeful de campanie electorală, viceprimarul Kereskenyi Gabor.

Iuliu Ilyes şi Kereskenyi Gabor au menţionat că la nivel de municipiu campania de informare se va desfăşura cu ajutorul voluntarilor UDMR care, zilnic între orele 16:00 – 20:00, vor bate la uşile sătmărenilor domiciliaţi în cartierele Micro 14, 15, 16 şi Solidarităţii, în zona centrală şi cartierul Funcţionarilor. Aceştia vor solicita sătmărenilor să răspundă la chestionarele cu privire la activitatea şi rezultatele UDMR, tipărite în limbile română şi maghiară. Totodată, voluntarii vor oferi pliantele tipărite în scopul informării sătmărenilor despre obiectivele realizate în ultimii ani de administraţia publică locală.

Între acestea, aşa cum se menţionează şi în pliante, se află investiţiile din sistemul de sănătate, închiderea gropii de gunoi şi darea în folosinţă a gropii ecologice de la Doba, accesarea de fonduri europene în sumă de 77 milioane euro pentru dezvoltarea oraşului, amenajarea a 7 intersecţii cu sens giratoriu, asfaltarea a 124 străzi şi amenajarea a 1.388 locuri de parcare în cartiere, etc.

„Sătmărenii sunt rugaţi să nu-i refuze pe voluntarii UDMR, care vor avea asupra lor legitimaţii ce vor atesta că sunt din partea acestei formaţiuni politice, şi sunt invitaţi să răspundă cu sinceritate la întrebările incluse în chestionar” – a afirmat Iuliu Ilyes.

În paralel cu campania de informare, începând de vineri, 27 aprilie, sătmărenii vor putea accesa şi site-urile personale ale celor doi candidaţi ai UDMR – Iuliu Ilyes, pentru funcţia de primar www.ilyes.ro, respectiv Csehi Arpad – pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean – www.csehiarpad.ro, , pentru a fi la curent cu activitatea acestora, atât cea profesională, cât şi aceea extraprofesională.

9 Comentarii la "Campanie de informare lansată de UDMR Satu Mare"

 1. anca   24 aprilie 2012 at 7:06 pm

  Sincer…de Gyuszi ne-am saturat…nu mai are ce sa faca in acest oras…e prea slab sa duca mai departe "nimicul" pe care sustine ca l-a inceput! Vrem un om cu caracter la primarie, un bun gospodar si un bun organizator! Pdl si candidatul nici o sansa, Gyuszi nici pe departe, iar Dr Coica cel mai potrivit la carma orasului Satu Mare! Votez Dr Coica.

  Răspunde
  • Alin   24 aprilie 2012 at 11:13 pm

   si eu tot pe coica o s ail votez…cred! in alta ordine de idei, udmr-ul nu a facut nimic pentru romani ci doar pentru semenii lor!a incercat sa aduca satmarul cat mai mult cu putinta in mana vecinilor, pana ce si drumurile din judet se fac cu firme din ungaria!

   Răspunde
 2. Socialistul   25 aprilie 2012 at 1:30 am

  Campanie electorala pe fata! La mine nu au ce cauta la usa! Au promis ca fac un pod! Au fost la putere toti acesti ani si nu au facut nimic!

  Sa lase acum pe altii!

  Răspunde
 3. mia   25 aprilie 2012 at 12:19 pm

  astia se lauda cu ce ????…ca nu au facut nimic , scuze au facut dar numai si numai pentru ungurasii lor !!! totusi tin sa le reamintesc ca municipiul Satu Mare = ROMANIA si nu alta tara, dc ei cred altceva ….gresesc !!!!!!!! deci ar trebui sa se mai gandeasca si la romani nu doar la ungurasii lor!!!

  Răspunde
 4. Tonny   25 aprilie 2012 at 12:25 pm

  Ati cam furat startul domnilor si asa ceva nu se face intr-o cursa dreapta. Dar ca de obicei UDMR este interesat sa faca in asa fel incat sa cada in picioare, urmarindu-si strict propriul interes. Mi-as dori ca dupa alegerile care urmeaza, sa dispara toti astia care acum se lauda cu realizarile lor fenomenale, cand orasul asta e mort demult.

  Răspunde
 5. hera   25 aprilie 2012 at 12:59 pm

  Interesant ca numai acuma trebuie initiata o campanie de informare, pana acuma nu a trebuit informata populatia. Desigur nu a fost an electoral nu au trebuit sa-si faca, campanie mascata. Nu merita sa va chinuiti eu nu va votez sigur!

  Răspunde
 6. B.A.L.   25 aprilie 2012 at 3:10 pm

  Mi se pare mie sau aceastaeste deja campanie electorala?Ar trebui sa va fie rusine si sa va adresati satmarenilor caci doar vedem cu toti ca UDMR nu a facut nimic.

  Răspunde
 7. vandro   25 aprilie 2012 at 11:46 pm

  hotii si recuperatorii in actiune de lauda,trufie si fudulie!!!!

  recuperatorii de taaxe sunt la primarie? o mare hotie: contractul cu florisalul

  Răspunde
 8. Raluca   25 aprilie 2012 at 11:57 pm

  Da serios deja sunt penibili de-a dreptu' nu vad ca ceea ce fac este atat de fatis incat orice prost se prinde ca doar in scopul campaniei si atat!

  Răspunde

Scrie un comentariu