Olimpia Satu Mare a bătut CFR II Cluj cu 2 la 0 (galerie-foto)


Olimpia Satu Mare s-a impus astăzi, 21 aprilie, pe teren propriu, în faţa CFR II Cluj cu scorul de 2 la 0. Meciul a avut loc pe stadionul Olimpia de la ora 17.00.

Astfel, băieţii noştri şi-au luat revanşa după meciul din turul campionatului unde au fost învinşi de clujeni cu acelaşi scor. Primul gol al meciului a venit în minutul 28 al primei reprize când Feier a reuşit să înscrie în poarta apărată de Dan Costin. Ambele echipe au ratat mai multe ocazii de gol unele chiar din poziţii destul de clare de unde era lesne de înscris. Însă pasele prea dese au dus la ratări de-a dreptul incredibile.

Însă, în minutul 75 al partidei, Marinaş nu a scăpat ocazia de al executa pe Costin, mingea trecându-i acestuia printre picioare şi oprindu-se în plasa porţii. Astfel, tabela de marcaj arăta scorul de 2 la 0. Potrivit celor declarate la sfârşitul partidei de antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, rezultatul meciului de astăzi reflectă în mare măsură dorinţa de revanşă cu care au urcat elevii săi pe teren, deoarece „am jucat împotriva unei echipe tinere dar foarte valoroasă”.

După meciul de astăzi, Olimpia Satu Mare se menţine pe locul II în seria a VI-a a Ligii a III-a, după Corona Braşov.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.