Cărţi de la copii pentru copii


Într-o atmosferă electrizantă de voie bună şi entuziasm general, zeci de copii, alături de părinţi şi bunici, au umplut sâmbătă, 21 aprilie, sala Filarmonicii “Dinu Lipatti” din Satu Mare, cu prilejul spectacolului muzical şi educativ pentru copii “Tiribam Tiribum”.

Evenimentul, susţinut de Mirela Retegan împreună cu trupa “Zurli”, a fost organizat de Andreea Paul şi femeile PDL-iste din Satu Mare, şi face parte dintr-o campania “Ai în plus o carte – dă-o mai departe”,  derulată la nivel naţional pentru copiii cu vârsta de până la 10 ani.

La fel ca în celelalte oraşe din ţară, şi copiii din Satu Mare au răspuns cu bucurie invitaţiei de-a aduce câte o carte de poveşti sau de colorat care apoi să fie dăruită grădiniţelor şi caselor de copii din judeţ care nu au o mică bibliotecă. În felul acesta, cei mici învaţă să fie generoşi şi să dăruiască altor copii cărţi pe care ei le cunosc deja.

Înainte de-a începe spectacolul din sală, trupa “Zurli” i-a antrenat pe copii pentru distracţie în faţa filarmonicii, după care, cei mici, cu cărţile şi jucăriile din pluş pe care le-au adus, au fost întâmpinaţi în holul instituţiei de Andreea Paul secondată de Laura Bota, preşedinta femeilor PDL-iste din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.