Cristian Sasu, noul prefect, va fi instalat joi în funcţie


Noul prefect al judeţului Satu Mare va fi instalat în funcţie joi, 19 aprilie. Este vorba despre Cristian Sasu -şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare, care îl va înlocui pe Radu Giurcă, eliberat din funcţie la cerere după ce a decis să candideze din partea PDL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, la alegerile locale din iunie a.c.
Proiectul de hotărâre privind eliberarea lui Radu Giurcă din funcţia de prefect, precum şi acela privind numirea lui Cristian Sasu, au fost aprobate în şedinţa de Guvern desfăşurată miercuri, 18 aprilie.

Festivitatea de num ire în funcţie a noului prefect va avea loc de la ora 9:30 în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ, în prezenţa lui Mihai Capră – secretar de stat pentru relaţia cu Instituţiile Prefectului.

4 Comentarii la "Cristian Sasu, noul prefect, va fi instalat joi în funcţie"

 1. Mara   19 aprilie 2012 at 3:04 am

  Multa bafta domnului Giurca. Eu cred ca merita sa obtina aceasta functie. Dintre toti candidatii este cel mai capabil si mai implicat. Eu sigur il votez.

  Răspunde
 2. Armin   19 aprilie 2012 at 3:08 am

  Foarte bine ca fost propus o persoana care da dovada de implicare si sarguinta. Eu cred ca va face treaba buna la prefectura. Mi se pare o alegere foarte buna pentru satmareni.

  Răspunde
 3. anca   19 aprilie 2012 at 11:50 am

  Numirea noului prefect este irelevanta in acest moment! Pentru perioada care va sta la Prefectura oricum nu va reusi sa realizeze mare lucru…asa ca, nu va faceti sperante desarte! Locul prefectului trebuia ocupat de cineva, iar dl. Sasu este calul de bataie in acest caz!

  Răspunde
 4. victor   19 aprilie 2012 at 4:27 pm

  ce poola calului face un prefect? bateti cimpii! tipu asta-i misto rau!

  Răspunde

Scrie un comentariu