USL în mijlocul mamelor şi copiilor de la Centrul Maternal „Lorena”

Opt mame şi 15 copii de la Centrul Maternal „Lorena”, au avut parte astăzi, 13 aprilie, de o surpriză cât se poate de plăcută venită din partea reprezentanţilor USL Satu Mare.

Preşedinţii Organizaţiilor Judeţene de Femei ai PSD şi PNL, dr. Paula Mare respectiv Dorina Grunfeld, vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PNL, Anna-Maria Maruşca alături de preşedinţii Organizaţiilor Municipale de Femei ale celor două partide, Eugenia Ardelean (PSD) şi Marcela Papici (PNL), împreună cu candidatul USL la Primăria municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica au venit încărcaţi cu pachete conţinând alimente pe care le-au oferit mamelor şi copiilor urându-le în acelaşi timp să aibă parte de sărbători pline de bucurii. Potrivit celor declarate de dr. Dorel Coica „e nevoie şi de asemenea acţiuni pentru ca şi aceste mame împreună cu copiii lor să simtă că au venit sărbătorile. Trăim într-o societate în care mulţi oameni o duc extrem de greu, iar prin demersul nostru dorim să venim în sprijinul acestor persoane cu posibilităţi materiale precare”.

2 Comentarii la "USL în mijlocul mamelor şi copiilor de la Centrul Maternal „Lorena”"

  1. victor   13 aprilie 2012 at 6:04 pm

    domnu doctor aveti grija sa nu va sifonati costumul:))

    Răspunde
  2. marin   15 aprilie 2012 at 12:43 am

    precis ca aseste mame au dat de trei ori mai mult pentru ingrijiri medicale, sa le fie rusine asa doresc sa atraga oamenii de partea lor ca sai voteze

    Răspunde

Scrie un comentariu