În cele din urmă Tukacs va sta 29 de zile după gratii

Interlopul sătmărean Dorel Tukacs va sta în arest preventiv 29 de zile şi nu 15, aşa cum a fost stabilit iniţial de către Judecătoria Satu Mare.

Decizia Judecătoriei a fost atacată atât de către avocatul inculpatului care solicita cercetarea în libertate al clientului său cât şi de procurori care cereau emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Ambele solicitări au fost analizate astăzi, 12 aprilie, de către judecătorii Tribunalului Satu Mare. Magistraţii au admis recursul Parchetului şi astfel, Tukacs va sta după gratii 29 de zile.

2 Comentarii la "În cele din urmă Tukacs va sta 29 de zile după gratii"

  1. ioana   13 aprilie 2012 at 12:46 pm

    ar trebui sa-l puna pentru 29 de ani

    Răspunde
  2. real   15 aprilie 2012 at 4:22 pm

    Acest individ are o colecție de activitati violente. Sincer, avocatul lui nu trebuie pedepsit din greu pentru mita? sau cum se numeste gestul de a apara un criminal in felul acesta? Sau sa inteleg ca face servicii gratuit? Da-ne, domle adresa, ca de vom avea nevoie, sa te cautam sa ne aperi interesele impotriva unui criminal ca tucacs asta. Felicitari, domle avocat! Fie ca tu si familia ta sa aveti parte de intalniri cu efecte frumoase ca acelea ale celui pe care il aperi.

    Răspunde

Scrie un comentariu