Magistraţii sătmăreni nu vor în Biroul Electoral Judeţean


Ocupaţi cu dosarele, magistraţii sătmăreni nu sunt interesaţi să coordoneze Biroul Electoral Judeţean pentru alegerile locale din iunie a.c. Anunţul a fost făcut marţi, 10 aprilie, de prefectul Radu Giurcă, cu prilejul videoconferinţei organizate de ministrul Administraţiei şi Internelor.

Potrivit prefectului, deoarece până în prezent nu au fost făcute propuneri pentru funcţiile de preşedinte şi locţiitor al Biroului Electoral Judeţean Satu Mare, dacă situaţia se va menţine şi în continuare, va fi nevoit să intervină la Consiliul Superior al Magistraturii, respectiv Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Radu Giurcă a afirmat că la nivelul judeţului Satu Mare calendarul alegerilor locale din 10 iunie este în grafic. De asemenea, a anunţat că, deşi până în prezent nu au fost depuse candidaturi, în data de 12 iunie a.c., ora 13:00, în sala de sedinţe nr. 54 a Tribunalului Satu Mare, va avea loc şedinta publică pentru desemnarea preşedinţilor şi locţiitorilor Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană, precum şi ai birourilor electorale ale circumscripţiilor municipale, orăşeneşti şi comunale din judeţul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.