Interlopul sătmărean Dorel Tukacs, reţinut pentru 24 de ore

Interlopul Dorel Tukacs a fost reţinut luni, 9 aprilie, pentru 24 de ore de către procurori. Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, pentru a scăpa de oamenii legii acesta a sărit de la etajul II al unui imobil, dar în cele din urmă a fost prins, dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare iar apoi la spital.

Tukacs este acuzat de lovire şi ultraj contra bunelor moravuri. Potrivit unor surse judiciare, în cursul anului trecut (2011), oamenii legii au fost sesizaţi de către administratorul unui casino din Satu Mare asupra faptului că Dorel Tukacs şi un alt interlop îl ameninţau pentru ca să le plătească acestora anumite sume drept taxă de protecţie. Deşi citat în mai multe rânduri, Tukacs nu s-a prezentat la audieri. Însă în cursul zilei de luni, oamenii legii au reușit să ajungă pe urmele acestuia. Dorel Tukacs a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru a fi audiat. Procurorii au emis împotriva acestuia o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. În prezent Tukacs se află în Arestul IPJ Satu Mare.

4 Comentarii la "Interlopul sătmărean Dorel Tukacs, reţinut pentru 24 de ore"

 1. diana   10 aprilie 2012 at 8:09 pm

  poate de data asta o sa-l considere un pericol public si o sa-l retina pe mai mult timp

  Răspunde
 2. Cetateanul turmentat   10 aprilie 2012 at 8:43 pm

  Daca tin bine minte, data trecuta cand a fost retinut i-au dat si lacrimile in fata magistratilor. A facut totul pt ca sa nu fie inchis. Se pare ca a facut impresie de "baiat bun" in fata judecatorului si a scapat doar cu suspendare.

  Răspunde
 3. Alin   10 aprilie 2012 at 11:54 pm

  Trebuie sa vina DNA-ul si la judecatorii nostri, copii astia teribili ai satmarului cam des si cam usor scapa…intrebarea este: Pana cand????

  Răspunde
 4. CINEVA   11 aprilie 2012 at 12:00 am

  ce sa facem ….la domnu interlop ii place la beci….e Garsoniera potrivita pt el :))))))adik ce interlop ala se numeste interlop care se ascunde de politie si fuge ca un iepure….ala se numeste pizda de om :)))) 5 !!

  Răspunde

Scrie un comentariu