Bebeluș mort, găsit la groapa de gunoi de la Doba

Corpul neînsuflețit al unui nou-născut a fost descoperit astăzi, 10 aprilie, în jurul orei 09.00, la groapa de gunoi de la Doba. Descoperirea macabră a fost făcută de către cei care lucrează la groapă.

Corpul acestuia a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei. Anchetatorii spun că nu s-a reușit determinarea nici a sexului și nici a vârstei micuțului. Aceștia așteaptă ca medicii legiști să se pronunțe în acest sens. Din surse neoficiale am aflat că micuțul avea picioarele tăiate de la gleznă în jos iar corpul acestuia era în stare de degradare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Roxana Cristea, a declarat că polițiștii iau în calcul două posibile variante cu privire la modul în care bebelușul ar fi putut ajunge la groapa de gunoi. Potrivit investigatorilor copilul fie a fost aruncat direct la groapă, fie a fost pus într-un container după care împreună cu alte deșeuri a fost transportat la groapa de gunoi. Cercetările continuă.

2 Comentarii la "Bebeluș mort, găsit la groapa de gunoi de la Doba"

  1. Turambar   10 aprilie 2012 at 8:51 pm

    Cum se poate ca o mama sa-si arunce copilul la gunoi? Sa dea viata unui copilas dupa care abia sa astepte sa se descotoroseasca de el! Asta nu e mama …

    Răspunde
  2. ana   10 aprilie 2012 at 10:57 pm

    trist

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.