Am învins Alba Iulia!

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au reuşit să se impună astăzi, 5 aprilie, jucând în deplasare, în primul meci din play off, în faţa adversarelor de la CSU Alba Iulia. Elevele lui Dan Fleşeriu au reuşit să câştige într-un meci extrem de disputat, la doar două puncte diferenţă: CSU Alba Iulia – CSM Satu Mare 60-62.

Niciuna dintre cele două echipe nu a reuşit să se distanţeze prea mult de adversare. Sfertul al doilea a fost unul destul de bun pentru sătmărence, însă adversarele au reuşit să mai reducă din diferenţa de pe tabela de marcaj, până la sfârşitul primei reprize. Astfel, la pauză tabela de marcaj arăta scorul de 28 la 35 în favoarea CSM Satu Mare.

În sfertul al treilea, gazdele revin pe teren mult mai decise să iasă învingătoare din duelul cu elevele lui Dan Fleşeriu. Sunt mult mai concentrate decât în prima parte a meciului însă CSM-ul reuşeşte să se distanţeze la 7 puncte de adversare. Scorul la finalul celui de-al treilea sfert este de 43 la 50. Lupta continuă şi în ultimele 10 minute de joc, adversarele reuşind să mai reducă din diferenţă. Însă sătmărencele au ţinut cu dinţii de avantajul obţinut, reuşind în cele din urmă să se impună în faţa fetelor din Alba Iulia. Astfel, la finalul meciului tabela de marcaj arăta scorul de 60 la 62 în favoarea elevelor lui Fleşeriu.

CSM Satu Mare va juca următorul meci pe teren propriu, joi, 12 aprilie.

Un Comentariu la "Am învins Alba Iulia!"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.