Săptămâna familiei, săptămâna fără TV


Vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes și viceprimarul Adrian Albu s-au regăsit astăzi, 4 aprilie, în postura de povestitori. Invitați la acțiunile derulate de Biblioteca Județeană (BJ) și Asociația Zibo Help, aceștia le-au citit povești copiilor care au poposit pentru un răstimp în sala multimedia a BJ.

Primul care s-a aventurat în lumea poveștilor a fost Adrian Ștef, care a așteptat de dimineață bună să sosească primele grupe de copii. Au urmat apoi, Iuliu Ilyes și Adrian Albu. În cadrul aceleiași acțiuni au mai citit povești și bibliotecarele instituției gazdă.

Acțiunea face parte din cadrul proiectului ”Săptămâna familiei, săptămâna fără TV”, ce se desfășoară în perioada 2-6 aprilie. Potrivit managerului instituției gazdă, Mircea Ardelean, în cursul zilei de astăzi au avut loc o serie de activități dedicate cărții, lecturii, bibliotecii, vizitelor la muzee și plimbărilor în aer liber. Tot în cadrul acestei acțiuni organizatorii au pregătit și câteva expoziții tematice de carte, punând accent pe cărțile cu povești, atât de îndrăgite de către copii.

3 Comentarii la "Săptămâna familiei, săptămâna fără TV"

 1. victor   4 aprilie 2012 at 6:29 pm

  domnul viceprimar albu este in ipostaza cea mai potrivita spune povesti de adormit copiii. ce gingas e:))

  Răspunde
 2. Bianca   4 aprilie 2012 at 11:27 pm

  Stef nu s-a saturat sa se tot pozeze la toate evenimentele? Noua ne-a ajuns, e prea mult…nu exista zi in care sa nu apara pe undeva. Eu ma intreb cand mai munceste omul asta? Cred ca daca ar ajunge in fruntea Consiliului Judetean, tot asa ar face…el cu aparitiile la toate evenimentele, ca cetatenii si problemele lor mai au timp.

  Răspunde
 3. victor   5 aprilie 2012 at 11:27 am

  ce poveste a citit stef? ceva despre fata cu parul de foc?:))

  Răspunde

Scrie un comentariu