Expo „Fabricat în Satu Mare” va avea loc în perioada 17-19 mai

Evenimentul va avea loc, ca şi anul trecut, în incinta Grand Mall Satu Mare. Anunţul a fost făcut în cadrul şedinţei de marţi, 3 aprilie, a Asociaţiei Economice Germano-Române, de către preşedintele acesteia, Dan Brumboiu. De această dată, întâlnirea oamenilor de afaceri a fost găzduită de firma SC Inedit SRL, de pe strada Vânătorilor nr. 11.

Evenimentul dedicat produselor autohtone a ajuns în acest an la a III-a ediţie, iar până în prezent s-au înscris aproximativ 30 de firme însă lista rămâne deschisă până la sfârşitul acestei săptămâni. Însă, potrivit membrilor Consiliului director al asociaţiei în acest an numărul firmelor participante la expoziţie va trece de o sută, deoarece evenimentul se bucură de tot mai mult interes din partea oamenilor de afaceri. „Este un eveniment în cadrul căruia oamenii de afaceri au posibilitatea să-şi promoveze produsele, având de asemenea şansa să găsească noi oportunităţi de piaţă”, a declarat Brumboiu. Potrivit interlocutorului, la ediţia din acest an, de o atenţie deosebită se vor bucura creatorii de modă din Satu Mare, încercându-se astfel o promovare al acestora. Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc joi, 17 mai, cu un simpozion, iar în zilele următoare se vor derula o serie de alte evenimente, menite să capteze atenţia vizitatorilor.

În altă ordine de idei, managerul general al firmei SC Inedit SRL, Sorina Tulan, a făcut o scurtă prezentare a societăţii conducându-şi oaspeţii de la atelierul de creaţie şi tehnic până la locul de producţie propriu-zisă. În cadrul şedinţei de marţi s-au mai luat în discuţie evenimentele dedicate sărbătoririi a 300 de ani de la colonizarea şvabilor în ţinuturile sătmărene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.