”USL are grijă de sănătatea ta”, continuă în Micro 16

USL Satu Mare invită toţi locuitorii cartierului Micro 16 în zilele de 5 şi 6 aprilie între orele 16.00 şi 19.00 în cele două locaţii din Parcul Brânduşa şi Aleea Universului, pentru a-şi măsura gratuit tensiunea şi glicemia. Acţiunea face parte din campania ”USL are grijă de sănătatea ta” şi este organizată cu ocazia ”Zilei Mondiale a Sănătăţii”.

10 Comentarii la "”USL are grijă de sănătatea ta”, continuă în Micro 16"

 1. unul cu tensiunea mare   3 aprilie 2012 at 6:56 pm

  corect este: usele va ia tensiunea si glicemia. Eu le ofer de bunavoie. Cred ca nu useleul ” masoara gratuit” ci medicii. Pacat ca politica se baga si-n sanatate. Si inca nici n-a-nceput campania electorala. Sunt curios ar face useleul in sanatate,in caz ca ar castiga alegerile

  Răspunde
 2. Armin   3 aprilie 2012 at 9:47 pm

  Si eu cred ca nu ar trebui amestecate sanatatea cu politica, cu toate ca uneori politica iti da dureri de cap. Coica vrea sa faca impresie buna, dar nu are vreo sansa, avand in vedere felul in care a actionat USL-ul in ultima vreme. Eu nu cred ca este o persoana care ar reprezenta interesele cetatenilor de rand din Satu Mare.

  Răspunde
 3. Daria   4 aprilie 2012 at 12:40 am

  Deja a inceput campania electorala? Si daca vin cu argumentul ca este doar o actiune in afara campaniei, in atatia ani de ce nu au facut nimic? Cred ca vor castiga voturi cu cateva analize facute la repezeala? Eu nu am incredere in ei.

  Răspunde
 4. Vasile.B   4 aprilie 2012 at 8:04 am

  O actiune binevenită,la urma urmei Dr.Coica face ce stie cel mai bine”se ocupa de sanaetatea noastra”,iar cum sanatatea este o conditie primordială a traiului bun,eu gasesc că in sfarșit acest Dr.Coica chiar face chiar face ceva in acest scop,nu ca un demagog care doar ne spunea ”Să traiți bine”si nu făcea nimic,crezându-se D-zeu,singurul la care cuvintele au putere creatoare.Văd in comentariile de mai sus ca toți asociază orice acțiune caritabilă cu campania electorala,este greșit,Dr.Coica este un om empatic care simte durerea celuilat, a demonstrat-o in atatea rânduri in calitate de doctor.

  Răspunde
 5. eee   4 aprilie 2012 at 11:02 am

  BRAVO USL !!!!!!! Tineti-o tot asa!!!!

  Răspunde
 6. mada   4 aprilie 2012 at 12:29 pm

  este o actiune binevenita pt satmareni. in sfarsit cineva se gandeste si la sanatatea celor multi! felicitari D-lui Doctor Coica si echipei!

  Răspunde
 7. Ioana   4 aprilie 2012 at 8:39 pm

  Sunt de acord cu tine Vasile B.,cine are ocazia sa intre in contact cu Dr.Coica isi da seama ca este un om caruia ii pasa de cei din jur,si nu doar atat ci incearca sa si faca ceva pentru a-i ajuta.

  Răspunde
 8. marin   5 aprilie 2012 at 12:02 am

  ar trebui sai ajute pe cei din spital, saracii bolnavi daca doresc sa se trateze trebuie intai sa mearga la farmacie sa-si cumpere medicamentele ce le prescrie medicul dupa care sa revie inapoi in spital, este un dezastru total in spital.

  Răspunde
 9. Adriana.B.   5 aprilie 2012 at 1:37 am

  Felicitari pt.actiune,este una binevenita din partea Dr.Coica.Ma bucur mult cand vad pers.care stiu sa-l aprecieze pe domnul doctor asa cum este el cu adevarat:bun cu toti,iar cei care au apelat la el stiu asta cel mai bine.Multumim domnule doctor.

  Răspunde
 10. ursu maria   5 aprilie 2012 at 2:51 pm

  "USL are grija de sanatatea ta" este o actiune laudabila, toti cei implicati in acest proiect sunt demni de apreciere ! Este un proiect in domeniul sanatatii cu un rol important in prevenirea imbolnavirilor! Caracterul gratuit incurajeaza disponibilitatea locuitorilor orasului pentru aceste analize !

  Răspunde

Scrie un comentariu