Olimpia Satu Mare – CS Unirea Târlungeni: 2-0 (supergalerie foto)

 

Olimpia Satu Mare a învins astăzi, 3 aprilie, pe teren propriu, echipa CS Unirea Tărlungeni, cu scorul de 2 la 0. Meciul a avut loc de la ora 17.00.

Adrian Micaş a nimerit în poarta adversă în minutul 24 al primei reprize iar diferenţa a crescut la două puncte în minutul 40, când balonul a fost trimis în plasa celor de la CS Unirea Tărlungeni, de Valer Heil.

Adversarii noştri nu au avut prea multe ocazii pentru a marca, iar în ultimele 20 de minute de joc au rămas în zece oameni, Vasile Tatarciuc fiind eliminat de pe teren în minutul 70, după ce a primit un cartonaş roşu. Cea mai periculoasă fază la poarta noastră a celor de la Unirea Tărlungeni a avut loc în minutul 76, când Adrian Zaharia a ratat cea mai mare ocazie a echipei sale.

Una peste alta, echipa noastră a început cu dreptul returul campionatului înregistrând cu cea de astăzi, a patra victorie. Potrivit specialiştilor, Olimpia va avea de purtat cea mai grea bătălie împotriva Corona Braşov, lidera clasamentului. De altfel, braşovenii au învins tot astăzi, cu 3 la 0 echipa FC Zalău, un rezultat previzibil, spun cei din lumea fotbalului.

Olimpia Satu Mare va juca următorul meci, tot pe teren propriu, sâmbătă, 7 aprilie, cu Unirea Floreşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.