Claudia Pop cea mai valoroasă jucătoare de la All Star Game

Baschetbalista de la CSM Satu Mare, Claudia Pop a câştigat titlul MVP (Most Valuable Player), fiind considerată cea mai valoroasă jucătoare la ediţia din acest an al ALL Star Game, desfăşurată sâmbătă, 31 martie, la Alba Iulia. La înfruntarea dintre echipa Nordului şi cea a Sudului, au participat cele mai votate baschetbaliste ale campionatului naţional feminin.

28 de jucătoare, împărţite în echipa Nordului şi cea a Sudului, au început ziua de sâmbătă participând la două acţiuni umanitare. Astfel, componentele echipei Nordului s-au deplasat la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia, acolo unde au oferit cadouri celor aproximativ 80 de bătrâni care sunt găzduiţi în acel centru, în timp ce baschetbalistele Sudului au mers cu cadouri la secţia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Alba Iulia.

Meciul propriu-zis a început la ora 18.00. Cu toate că echipa Sudului a condus pe aproape toată durata celor 40 de minute, selcţionata Nordului a revenit pe final, reuşind să determine ca partida să se încheie la egalitate, 65-65. Evenimentul a avut un singur moment nefericit, cel al accidentării Ekaterinei Abramzon (CSU Alba Iulia), care a suferit o entorsă la gleznă în primul sfert. Meciul a fost pigmentat şi cu alte suprize, demonstraţii de Zumba Fitness sau de dans sportiv, concursuri cu publicul, precum şi o interesantă prezentare de echipament sportiv marca Garman, “modelele” fiind component lotului naţional de junioare U18.

În ce priveşte întrecerile oficiale, adiacente tradiţional fiecărei ediţii de All Star Game, Olena Samburska (CSM Târgovişte) s-a impus în concursul de aruncări de 3 puncte, Breanna Salley (CSU Alba Iulia) a fost desemnată Miss Cosmote All Star Game 2012, iar Claudia Pop (CSM Satu Mare) a câştigat titlul de MVP. Claudia Pop a reuşit să amrcheze 22 de puncte.

Iata componenta celor două echipe care s-au confruntat la All Star Game Alba Iulia 2012:

Nord: Adi, Brown, Tarta, Green, Alex. Cutas, Ferenczi, Orosz, Walker, Salley, Claudia Pop, Abramzon, Fodor, Geaham, Parker.
Antrenori: Dan Fleşeriu, Tomas Bilek.

Sud: Cursaru, Diaconu, Hoskins, Prlja, Samburska, Ursu, Chivu, Greer, Werema, Bartee, Hutanu, Graboski, Kajdacsi, Ionescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.