Sesiunea de comunicări ştiinţifice a studenţilor Facultăţii de Administraţie Publică Babes – Bolyai Satu Mare


Sala mare de şedinţe a Consiliului Judeţean a găzduit astăzi, 31 martie, a XV-a ediţie a sesiunii de comunicări ştiinţifice a studenţilor de la Facultatea de Administraţie Publică din cadrul extensiei din Satu Mare a Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj Napoca. Deschiderea festivă a lucrărilor a avut loc de la ora 11.00.

La evenimentul ştiinţific au fost prezenţi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, lect. univ. drd. Ştefan Şuta, lect. univ. drd. Octavian Apan şi secretara facultăţii sătmărene, drd. Daniela Govor. Sesiunea de comunicări ştiinţifice s-a adresat studenţilor din anii I, II şi III de studiu care au prezintat lucrări din domeniul politicilor publice şi al administraţiei locale. Sesiunea de astăzi s-a desfăşurat pe două secţiuni, română şi maghiară, în cadrul cărora studenţii au prezentat un număr de 20 de lucrări ştiinţifice. Potrivit celor declarate de lect. univ. Octavian Apan, cele mai valoroase lucrări vor fi prezentate şi în cadrul Conferinţei Naţionale a Facultăţilor de Administraţie Publică care în acest an va avea loc la Sinaia, în perioada 18-20 mai.

Temele dezbătute în cadrul acestei sesiuni sunt: dezvoltarea regională, corupţia în administraţia publică, leadesipul şi imaginea Primăriei Satu Mare, programe de integrare a romilor în societate, programe europene şi cooperare transfrontaliere, comunicarea în Primăria Satu Mare, infulenţa învăţământului asupra modului de conducere şi stresul şi infuenţa acestuia asupra prestării muncii în administraţia publică.

Un Comentariu la "Sesiunea de comunicări ştiinţifice a studenţilor Facultăţii de Administraţie Publică Babes – Bolyai Satu Mare"

  1. Baba Ana   1 aprilie 2012 at 1:57 am

    Noroc cu Ştef care reprezintă mediul universitar din Satu Mare , fiind absolvent de EDUCAŢIE FIZICĂ SPORT la Gavril Ardelean.

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.