Ioan Holdiş: PDL va avea la Satu Mare patru primari în plus faţă de alegerile din 2008


Deputatul Ioan Holdiş, preşedintele PDL Satu Mare a prezentat vineri, 30 martie, în cadrul unei conferinţe de presă, numele celor aflaţi pe listele pentru candaţii la Primăria municipiului şi Consiliului Judeţean Satu Mare. Cu menţiunea că, nominalizarea concretă a celor doi candidaţi – stabiliţi după centralizarea datelor ultimului sondaj de opinie realizat pe această temă – va fi făcută în cadrul conferinţei de presă de săptămâna viitoare.

Potrivit deputatului Holdiş, pentru şefia Consiliului Judeţean sunt vizaţi prefectul Radu Giurcă, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor – Corneliu Ceica şi directorul Direcţiei Silvice Satu Mare – Ioan Mihalca. În ceea ce priveşte funcţia de primar al municipiului, sunt vizaţi consilierul local Claudiu Ardelean (fost candidat în 2008), preşedintele organizaţiei municipale a PDL Satu Mare – Nicolae Şuta, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare – Cristian Sasu şi secretarul general al PDL Satu Mare – George Filip.

Ioan Holdiş a menţionat că, deşi la nivel naţional în sânul PDL există frământări şi nemuţumiri, determinate de pierderea electoratului din cauza măsurilor luate de Guvern în ultima perioadă, la nivel local PDL este peste media naţională şi există sanse maxime ca după alegeri formaţiunea politică să câştige cel puţin patru primari în plus faţă de alegerile din 2008, dar şi mai mulţi consilieri locali şi judeţeni.

Pe de altă parte, în cadrul conferinţei de presă, deputatul Ioan Holdiş s-a mai referit şi la aspecte precum plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL – cu menţiunea că previziunile conduc înspre perspectiva ca acesta să coaguleze toate forţele de dreapta – verificarea de către ANAF a averilor mai mari de 50.000 lei, respectiv impozitarea cu 16% a acelor averi care nu pot fi justificate, respectiv revizurea Constituţiei – cu precizarea că PDL doreşte în continuare şi consideră oportun, constituirea unui Parlament unicameral.

8 Comentarii la "Ioan Holdiş: PDL va avea la Satu Mare patru primari în plus faţă de alegerile din 2008"

 1. Mihai   30 martie 2012 at 10:21 pm

  Ma bucur ca nu iau decizii pripite si analizeaza foarte bine fiecare optiune. Se vede ca PDL-ul doreste sa iasa cu un om puternic, care sa aiba sanse mari de castig.

  Răspunde
 2. dan   30 martie 2012 at 11:21 pm

  un discurs sincer , onest, atat de diferit de restul! Se pare ca singura lui,, hiba" e efortul partidului pe care-l reprezinta , de a reforma Romania! Iar rezistenta la reforma e inimaginabila!

  Răspunde
 3. radu   31 martie 2012 at 1:21 am

  Bravo Dan si Mihai! Ati scris ca la compunere in clasa a 3-a: Ana are mere – Holdis are sange in instalatie. Se vede de la o posta ca postati la comanda din sediul PDL. Dom'le, daca obtineti mai mult de 3% la Satu Mare sunteti tari! Ati promovat in toate functiile din judet numai incompetenti si v-ati umplut buzunarele!

  Răspunde
 4. adrian   31 martie 2012 at 3:38 am

  Anul asta tradeaza pdl-ul si o sa fie iar ilyes primar.Asta meritam, si asa orasul e vai si amar!

  Răspunde
 5. Baba Ana   31 martie 2012 at 10:52 am

  Radu are dreptate.

  Răspunde
 6. dan   31 martie 2012 at 1:08 pm

  Sa-i votez pe Coica, valer Marian si Govor inseamna sa fiu un bun roman?? Cred ca vreau sa fiu ungur! Sau stiu eu, daca vin cu alti candidati , poate, poate!!

  Răspunde
 7. victor   31 martie 2012 at 2:28 pm

  decit coica mai bine oricare, merheti mai cu psd-ul la vale!

  Răspunde
 8. raul   31 martie 2012 at 9:20 pm

  cine mai voteaza cu criminalii pdl-e sa-i taie d-zeu o mana.

  Răspunde

Scrie un comentariu