Lansare Toastmasters Satu Mare

Toastmasters este primul club de Public Speaking și Leadership din orașul nostru. Evenimentul de lansarea clubului va avea loc sâmbătă, 31 martie, la ora 16.30, la Centrul Multicultural Poesis.

Clubul Toastmasters Satu Mare ce ia fiinţă odată cu acest eveniment, face parte din Toastmasters International care este o organizaţie non-profit orientată pe dezvoltarea personală, în principal pe comunicare, oratorie, iniţiativă şi leadership. Membrii Toastmasters de la cluburile din Timișoara, Cluj și Oradea, au pregătit o ședință demonstrativă în care vor arăta modul în care te poate ajuta și pe tine Toastmasters.

Fondat în 1924, la YMCA din Santa Ana, California, Toastmasters International (www.toastmasters.org) a crescut pentru a deveni cea mai importantă organizaţie din lume care te învaţă cum să vorbeşti în public şi cum să-ţi dezvolţi abilităţile de lider. Începând cu primul club, care a fost înfiinţat de Ralph C. Smedley, mai mult de 4 milioane de bărbaţi şi femei s-au bucurat de beneficiile Toastmasters. Organizaţia non-profit are acum aproximativ 230.000 de membri în 11.500 de cluburi din 92 de ţări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.