Bătută și tâlhărită în propria casă

În cursul nopţii de duminică, 25 spre luni, 26 martie, în jurul orei 02.00, Poliţia a fost sesizată prin intermediul unui apel de urgenţă ”112”, de către un bărbat din localitatea Borleşti, cu privire la faptul că vecina sa a fost victima unei tâlhării, persoane necunoscute agresând-o şi furându-i bunuri.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi criminalişti, stabilind în urma efectuării cercetărilor că victima infracţiunii, Argentina N., de 45 de ani, a fost imobilizată şi agresată în propria locuinţă de către doi bărbaţi care aveau faţa acoperită şi care i-au sustras suma de 700 euro şi bijuterii din aur. Femeia s-a întors după miezul nopţii la locuinţa sa, auzind zgomot în una din încăperi, iar la scurt timp a fost atacată de cele două persoane, care au lovit-o cu pumnii şi picioarele şi i-au solicitat sumele de bani deţinute şi bunuri de valoare.

După ce infractorii au părăsit locuinţa cu bunurile furate, femeia şi-a alertat unul dintre vecini, care a sesizat Poliţia şi a reclamat fapta. Cercetările continuă în vederea identificării suspecţilor şi tragerii lor la răspundere penală pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Un Comentariu la "Bătută și tâlhărită în propria casă"

  1. Cetateanul turmentat   26 martie 2012 at 11:00 pm

    E o epidemie de talharii in judet. Nu mai suntem in siguranta nici in propriile case.

    Răspunde

Scrie un comentariu