Bătută și tâlhărită în propria casă

În cursul nopţii de duminică, 25 spre luni, 26 martie, în jurul orei 02.00, Poliţia a fost sesizată prin intermediul unui apel de urgenţă ”112”, de către un bărbat din localitatea Borleşti, cu privire la faptul că vecina sa a fost victima unei tâlhării, persoane necunoscute agresând-o şi furându-i bunuri.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi criminalişti, stabilind în urma efectuării cercetărilor că victima infracţiunii, Argentina N., de 45 de ani, a fost imobilizată şi agresată în propria locuinţă de către doi bărbaţi care aveau faţa acoperită şi care i-au sustras suma de 700 euro şi bijuterii din aur. Femeia s-a întors după miezul nopţii la locuinţa sa, auzind zgomot în una din încăperi, iar la scurt timp a fost atacată de cele două persoane, care au lovit-o cu pumnii şi picioarele şi i-au solicitat sumele de bani deţinute şi bunuri de valoare.

După ce infractorii au părăsit locuinţa cu bunurile furate, femeia şi-a alertat unul dintre vecini, care a sesizat Poliţia şi a reclamat fapta. Cercetările continuă în vederea identificării suspecţilor şi tragerii lor la răspundere penală pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Un Comentariu la "Bătută și tâlhărită în propria casă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.