Sforării cu iz penal

Mai multe plângeri penale au fost formulate şi depuse de angajaţii unui serviciu aflat în subordinea unei mari instituţii cu sediul în Palat, sătui de sforile trase exclusiv în scopul colorării în portocaliu a tot ce mişcă simplu sau electronic.
Povestea e veche, iar unele capitole au inclus comanda ca angajaţii să scrie declaraţii în care să spună tot, chiar dacă asta a însemnat suspendarea temporară a activităţii unui serviciu aflat în slujba cetăţenilor. Intimidarea, supravegherea, controale peste controale şi supărarea că în urma acestora n-a rezultat ceva care să justifice schimbarea cromatică atât de râvnită, sunt alte capitole ale poveştii. Probabil că tot oftica a fost cea care a dictat decizia ca de ziua muierilor, singurele neinvitate intenţionat la restaurantul unde a fost organizată petrecerea, să fie angajatele serviciului cu pricina. Cică pentru ele n-au mai fost bani! Ceea ce nu-i exclus, dacă ţinem cont de faptul că alte feminine primesc leafa doar pentru semnătură şi funcţie, chiar dacă îşi încep ziua de muncă mult după ora la care altele sunt deja sătule de cât au lucrat şi în locul pupilelor preferate.

2 Comentarii la "Sforării cu iz penal"

 1. Ang   26 martie 2012 at 1:39 pm

  Cu tot respectul, eu nu am inteles nimic din articolul dvs!

  Ce-i drept ca nu am mai trecut pe acasa prin Satu Mare de vreo 4 luni, si nu sunt la curent cu mismasurile celor "de la Palat", as fi dorit sa aflu despre ele. Dar pt mine mesajul articolul dvs e subliminal, nu-l pot deduce…

  Răspunde
 2. iondelaraion   26 martie 2012 at 6:41 pm

  pentru mine e destul de clar, este vorba cred despre prefectura.

  Răspunde

Scrie un comentariu