Victorie clară pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare (galerie foto)


Elevele lui Dan Fleşeriu au trecut astăzi, 24 martie, fără probleme de jucătoarele de la SCM Craiova. Meciul a avut loc de la ora 12.00, în sala de sport a LPS Satu Mare.

Craiovencele nu au reuşit să le pună probleme baschetbalistelor noastre pierzând cu scorul de 88 la 49, ceea ce spune totul despre diferenţa de valoare dintre cele două echipe.

Trei dintre cele patru sferturi de joc le-au aparţinut sătmărencelor. CSM-ul a pierdut doar în sfertul al doilea la un punct diferenţă în faţa oaspeţilor (27-16, 14-15, 25-9 şi 22-9). Cu toate că craiovencele au încercat să se apropie la puncte de CSM Satu Mare, ratările au fost mult prea multe pentru ca oaspeţii să reuşească să întoarcă scorul în favoarea lor. Elevele lui Fleşeriu au intrat la pauză cu un avantaj confortabil de zece puncte (41 la 31), pentru ca la finalul celui de-al treilea sfert de joc diferenţa să crească la 28 de puncte (68 la 40) în favoarea echipei noastre. La finalul meciului tabela de marcaj arăta scorul de 88 la 49 pentru CSM Satu Mare. Partida a fost arbitrată de clujenii Amalia Marchiş şi Ciprian Ciocan.

În continuare, pe 5 aprilie, CSM Satu Mare va juca primul meci al play-of-ului, unde va întâlni în deplasare ocupanta locului III al sezonului regulat, CSU Alba Iulia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.