Și-a lovit unchiul și mătușa cu toporul în cap

Un tânăr de 26 de ani din Livada este cercetat de polițiști pentru tentativă de omor după ce joi, 22 martie, și-a lovit unchiul și mătușa în cap cu un topor. Cei doi au fost transportați cu răni grave la spital. Victimele sunt în stare critică.

Fapta tânărului a șocat întreaga comunitate după ce oamenii au aflat despre fapta săvârșită de către acesta. Cele două victime au fost găsite pline de sânge în jurul orei 20.30, una în curte iar cealaltă într-una din camerele casei. Inițial cei doi au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare iar apoi transferați la Baia Mare. Potrivit anchetatorilor victimele au fost găsite în stare gravă cu leziuni la nivelul capului. Autorul faptei a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Un Comentariu la "Și-a lovit unchiul și mătușa cu toporul în cap"

  1. vasile vasile   23 martie 2012 at 6:19 pm

    Putina atentie la gramatica nu strica : Cele două victime au fost găsite " plini "-(PLINE)- desi nu este corect, ca doar nu erau borcane- de sânge în jurul orei 20.30, "unul"- în curte iar- "celălalt"-UNA IN CURTE CEALALTA "într-unul"-(INTR-UNA) din camerele casei. -(PENTRU CA ERAU VICTIME NU VICTIMURI 😛 )!!!! Inițial "cei doi" – CELE DOUA -ca erau victime- au fost "transportați"-TRANSPORTATE- la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare …

    Răspunde

Scrie un comentariu