PDL Satu Mare – supăraţi pe străzi şi pe presă


Startul Programului Rabla, necesitatea organizării unui referendum pentru revizuirea Constituţiei, o pledoarie în favoarea adoptării legii cu privire la confiscarea extinsă a averilor obţinute prin mijloace ilegale şi o alta referitoare la intenţiile privind solicitarea şi legiferarea scoaterii imunităţii parlamentare, au fost temele conferinţei de presă organizate vineri, 23 martie, la sediul PDL Satu Mare de către consilierul local Claudiu Ardelean, secretarul general George Filip şi Adrian Cozma – preşedintele Organizaţiei de Tineret.

Pe lângă aspectele menţionate au fost abordate şi probleme de interes local. Claudiu Ardelean a vorbit despre „prejudiciul profund adus sătmărenilor de starea deplorabilă a străzilor din oraş”, cu menţiunea că efectuarea reparaţiilor nu trebuie să constituie temă de campanie electorală. În consecinţă, Claudiu Ardelean a somat atât municipalitatea cât şi pe reprezentanţii firmelor care efectuează lucrările de reparaţii la străzi: „În cel mult două săptămâni plombările să fie efectuate în totalitate”!

Pe de altă parte, George Filip s-a referit la încercările din presa locală şi cea naţională cu privire la discreditarea PDL şi etichetarea acestei formaţiuni politice drept un partid corupt. „În PDL se respectă Codul Etic, spre deosebire de alte partide care au o serie de corupţi” – a afirmat Filip. Secretarul general al PDL Satu Mare a pomenit în viteză şi câteva nume şi funcţii, dar pentru că lectura a fost prea rapidă şi cu multe bâlbe, n-am reuşit să notăm.

5 Comentarii la "PDL Satu Mare – supăraţi pe străzi şi pe presă"

 1. cici   23 martie 2012 at 10:33 pm

  apoi puteti sa le copiati din presa centrala sau din jDD numele USL-asilor corupti care vor candida pentru cele mai mari functii locale in tara! Sunt o gramada de penali , dar in acelasi timp floarea si mandria Opozitiei!!

  Răspunde
 2. Marius   24 martie 2012 at 8:15 pm

  Ce jurnalisti sunteti, daca lectura a fost prea rapida? Probabil nu ati avut interesul sa notati. Cred ca va e teama ca PDL-ul prin aceste actiuni castiga teren. Eu ii sustin, mi se pare ca fac lucruri bune.

  Răspunde
 3. manu   26 martie 2012 at 11:57 am

  cum sa scri asa ceva intr-un articol…..n-am reuşit să notăm……….sunteti de toata jena….

  Răspunde
 4. mirela   26 martie 2012 at 12:41 pm

  au dreptate. presa in Satu Mare este foarte ostila, nu doar in SM, in tara in general. am observat si eu ca orice actiune ar avea cei de la putere, presa face orice pentru a-i discredita, ceea ce nu mi se pare tocmai corect.

  Răspunde
 5. Sara   26 martie 2012 at 2:08 pm

  Mi-ar fi rusine sa scriu asa ceva intr-un articol. Asta arata cat de competenti sunteti. Pe langa asta va si laudati ca nu ati reusit. Referitor la restul articolului, ma bucur ca ia cineva initiataiva si ca cei de la PDL promoveaza actiuni care vin in sprijinul cetateanului.

  Răspunde

Scrie un comentariu