Două noi producţii media la Satu Mare


Două noi produse media au fost lansate astăzi, 23 martie, la Satu Mare. Evenimentul mediatic a avut loc la restaurantul Kardinale din Satu Mare. Este vorba despre site-ul de ştiri “Avertisment din Nord-Vest” şi săptămânalul “Jurnalul de Vineri”.

De altfel, apariţia celor două produse media a fost anunţată cu mai multă vreme în urmă de către preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Valer Marian. Potrivit senatorului social-democrat, “Jurnalul de Vineri” a fost editat cu mai mulţi ani în urmă la Baia Mare “dar astăzi, am relansat acest săptămînal”. În luarea de cuvânt, liderul PSD Satu Mare a dat citire primului editorial semnat chiar de el în “Avertisment de Nord-Vest”, intitulat “Un nou început din Nord-Vest”. Formatul online al “Avertismentului de Nord-Vest” va fi coordonat de Raul Băbţan. Din echipa de ziarişti vor mai face parte: Ovidiu Ohanesian, Cornel Ivanciuc şi Iulian Duma.

La eveniment au participat cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor respectiv Adrian Ştef, deputatul social-democrat, Gheorghe Ciocan, deputatul liberal Viorel Buda, candidatul USL la Primăria municipiului Satu Mare, Dorel Coica, preşedintele PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, primarul oraşului Negreşti Oaş, Nicolae Bura dar şi şefi de instituţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.