USL cere rezilierea contractelor cu „băieţii deştepţi”, din domeniul energetic

USL solicită Guvernului să rezilieze contractele cu „băieţii deştepţi” din energie. Potrivit preşedintelui Organizaţiei Judeţene a TSD Satu Mare, avocatul Ciprian Ardelean, Guvernul Boc nu a vrut să rezilieze aceste contracte iar în prezent presiunile din partea PD-L sunt extrem de mari pentru ca acest lucru să nu se întâmple nici în viitor.

Declaraţia a fost făcută astăzi, 22 martie, în cadrul unei conferinţe de presă organizată de către liderul TSD Satu Mare, la sediul PSD de pe strada Ştefan cel Mare. De asemenea, Ardelean spune că USL mai solicită Guvernului să prezinte imediat Strategia Energetică a României şi să oprească vânzarea de acţiuni la companiile din domeniul energetic. În altă ordine de idei liderul TSD a mai declarat că Guvernul ar trebui să se implice în scăderea preţului carburanţilor. Acesta a arătat că preţul benzinei, la pompă, în România este cel mai scăzut din UE însă românii au salarii mici şi de multe ori alimentarea maşinii devine o adevărată povară.

4 Comentarii la "USL cere rezilierea contractelor cu „băieţii deştepţi”, din domeniul energetic"

 1. savescu   23 martie 2012 at 12:16 am

  bravo tsd

  Răspunde
 2. Cetateanul turmentat   23 martie 2012 at 12:22 am

  Pana mai sunt oameni care au curajul sa le spuna lucrurilor pe nume nimic nu e pierdut.

  Răspunde
 3. cici   23 martie 2012 at 1:43 am

  aiaiaiii, a iesit si asta sa dea cu bota-n balta! Tot ii bine ca n-a venit intreaga echipa sa-si afunde mainile in buzunare,,,a paguba!

  Răspunde
 4. ion   23 martie 2012 at 1:52 am

  "alimentarea maşinii devine o adevărată povară" Pai,da,ca ne-am nascut cu fundul in masina!Nu mai stim sa circulam pe jos,nici macar pana la coltul strazii…

  Răspunde

Scrie un comentariu