Rezultate de excepție pentru sportivii de la Royal Dance Club Satu Mare

Dansatorii Royal Dance Club Satu Mare au participat sâmbătă, 17 și duminică, 18 martie, la Campionatele Naționale ale României de 10 dansuri la dans sportiv și ”Cupa Universitas”, ediția a VIII-a. Competiția a avut loc la București.

Din partea Royal Dance Club a participat perechea Eduard Ignat – Silvia Ruba care s-a calificat pentru prima dată în semifinalele unui campionat național la categoria de vârstă 12-13 ani având în vedere că Royal Dance Club în ultimii zece ani nu a mai avut pereche calificată în semifinalele unui campionat național. Tot în cadrul acestei competiții a avut loc și ”Cupa Universitas” unde perechea Eduard Ignat – Silvia Ruba a ocupat locul IV la Open Basic Latino 12-13 ani. De remarcat este faptul că la ”Cupa Universitas” au participat peste 600 de perechi de dansatori iar antrenorul de dans sportiv, Ovidiu Ignat a fost invitat și ca arbitru.

Tot în acest week-end, în Ungaria a avut loc ”Hajdu Kupa” unde clubul Royal Dance a fost reprezentat de perechea Maskulik David – Iris Roatiș obținând următoarele rezultate: locul I la junior II clasa D Latino și Standard, locul I la tineret clasa D Standard și locul III la tineret clasa D Latino. Sportivii sunt pregătiți de antrenorii Ovidiu Ignat, Cristian Cordea și Marius Iepure.

În altă ordine de idei, menționăm că înainte de acest campionat a avut loc la Ministerul Tineretului și Sportului noi alegeri pentru funcțiile de conducere ale Federației Române de Dans Sportiv unde Vasile Gliga a obținut un nou mandat de președinte al federației iar sătmăreanul Varga Otto a fost numit ca reprezentant al Ligii Profesioniștilor în Biroul federal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.