Policlinica Spitalului Orăşenesc Negreşti Oaş, reabilitată din bani europeni


Consiliul Judeţean Satu Mare a câştigat proiectul privind modernizare Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orăşenesc Negreşti-Oaş, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Valoarea totală a proiectului este de 2.885.384,06 lei, din care 2.213.578,92 lei reprezintă finanţarea nerambursabilă.

Proiectul urmăreşte creşterea calităţii serviciilor de asistenţă medicală şi eficientizarea acestora, prin îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor de sănătate și propune atingerea următoarelor obiective: reabilitarea şi echiparea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orăşenesc Negreşti Oaş şi creşterea capacităţii de acordare a serviciilor medicale, prin dotarea cabinetelor medicale cu echipamente medicale de ultimă generaţie şi mobilier.

În prima parte a proiectului a fost reabilitată clădirea Ambulatoriului, urmând acum a fi achiziţionate echipamentele medicale şi mobilierul medical specific. În data de 20 martie a.c., a fost publicata pe SEAP documentaţia privind „Furnizarea mobilierului si a echipamentelor medicale (inclusiv probe tehnologice si teste) a Ambulatoriului.

Valoarea totală estimată a fi necesară pentru atribuirea contractului de furnizare a mobilierului și a echipamentelor medicale, este de 1.485.995 lei fără TVA, din care, pentru echipamentele medicale de ultimă generaţie – 1.419.760 lei, fără TVA, iar pentru mobilier – 66.235 lei, fără TVA. Astfel, vor fi achiziţionate electrocardiografe, ecograf color, electroencefalografe, ecograf color Doppler, precum şi alte echipamente şi aparatură medicală de ultimă generaţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.