Incubator de Afaceri în Parcul Industrial Vetiș

Parcul Industrial Vetiș va găzdui primul incubator de afaceri din județul Satu Mare. Anunțul a fost făcut astăzi, 21 martie, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Camera de Comerț Satu Mare.

La întâlnirea cu ziariștii au fost prezenți directorul Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație (OTIMMC) Cluj, Mircea Miheștean, consilierul din cadrul Centrului de Informare și Consiliere Satu Mare, Cristian Rațiu, managerul de proiect, Viorel Ruget și administratorul Incubatorului de afaceri Vetiș, Adrian Tătar. Selecția firmelor sătmărene care urmează să intre în incubator începe astăzi, iar lista va fi definitivată vineri, 23 martie. Trebuie menționat faptul că au fost depuse un număr de 40 de solicitări iar numărul de locuri maxim acceptat în cadrul incubatorului de afaceri este de 24.

Incubatoarele de Afaceri au fost înființate în România încă din 2005, primele trei în Sfântu Gheorghe, Brașov și Alba Iulia iar rolul acestora este să vină în ajutorul firmele nou înființate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.