Aceeaşi taximetrie, cu altă pălărie

De la începutul acestei săptămâni, operatorii de taxi din Satu Mare au umflat spectaculos tarifele pentru clienţi. Motivul invocat este, fireşte, preţul crescut al combustibilului, şi cu asta gata! Taximetriştii merg mai departe, iar şefii lor îşi freacă mâinile cu satisfacţie la gândul că fraierii n-au decât să plătească. Zicem fraieri doar pentru că sătmărenii sunt realmente fraieriţi şi batjocoriţi atunci când călătoresc cu taximetre conduse de indivizi nespălaţi, obraznici şi fără cel mai mic habar referitor la cunoaşterea străzilor. Nu generalizăm, să se înţeleagă! Ne referim exclusiv la unii dintre taximetriştii firmei de vipi, care, pe lângă că a adunat cele mai greţoase specimene, nici măcar nu se oboseşte să respecte obligaţia elementară privind deţinerea atestatului de taximetrist. Dacă nu am şti că o ciurdă de taximetre ale firmei în cauză sunt nefiscalizate doar pentru că aparţin unor poliţişti, gardişti şi finanţişti, ne-am întreba cu justificată îndreptăţire ce naiba păzeşte Poliţia. Poate primim răspunsul într-una din zilele când se efectuează controale în rândul taximetriştilor, cu condiţia ca cei din categoria menţionată să nu fie anunţaţi în prealabil.

3 Comentarii la "Aceeaşi taximetrie, cu altă pălărie"

 1. john doe   30 martie 2012 at 11:14 am

  Domnule imi pare rau sa iti spun ca nu ai dreptate deloc si ca sincer ma asteptam la ceva mai mult de la acest site care incepe sa devina un magazin de publicitate negativa neargumentata. Ma intreb oare ce tarife practicati pentru mizeria asta !!!

  Răspunde
 2. Campian   3 aprilie 2012 at 5:51 pm

  AI dreptate john doe … Mizerie totala !!!

  Răspunde
 3. lala   31 iulie 2012 at 3:46 pm

  Ieri seara am comandat un taxi de la asa numita firma de "vipi" si un mos libidinos caruia i s-a parut ca destinatia e prea aproape, brusc a inteles strada gresita, (desi i-am spus pe unde sa ma lase), pe langa ca a ocolit pana la mama dracului sa ajunga la strada gresita… cand s-a comformat a luat-o pe alta strada mai pe ocolite:|

  Răspunde

Scrie un comentariu