Şapte persoane reţinute la frontiera româno-ungară+

Şapte cetățeni străini care încercau să iasă ilegal din România pe frontiera verde au fost reținuți de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Petea.

Luni, 19 martie, în jurul orei 21.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Petea, aflați în misiune de supraveghere a frontierei de stat au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, un grup de şapte persoane care se îndrepta pe jos, peste câmpurile agricole, spre teritoriul statului vecin. Polițiștii de frontieră au acționat imediat pentru reținerea migraților, fiind reţinute şapte persoane de sex masculin şi conduse la sediul S.P.F. Petea pentru verificări.

Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre şase algerieni şi un marocan, cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani. Aceștia au declarat că intenționau să ajungă în vestul Europei în speranța că-și vor găsi un loc de muncă. Acum cei şapte cetățeni străini sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la ieșirea din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Scrie un comentariu