Nemulţumirile poştaşilor sătmăreni, pe masa primului ministru


Tripon Trandafir , liderul filialei sătmărene a Sindicatului Lucrătorilor Poştali şi Radu Nicoară, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Satu Mare, s-au întâlnit marţi, 20 martie, cu prefectul Radu Giurcă, aşa cum a fost stabilit vineri, 16 martie, când aproximativ 100 de factori poştali au protestat în faţa Palatului Administrativ.

Toate revendicările şi nemulţumirile factorilor poştali, incluse în memoriul prezentat prefectului Radu Giurcă în data de 16 martie, au fost analizate pe rând cu prilejul întâlnirii de marţi. La final, soluţia adoptată a fost întocmirea unei adrese de către Serviciul de Monitorizare din cadrul Instituţiei Prefectului Satu Mare care să fie remisă ulterior prim ministrului Mihai Răzvan Ungureanu şi conducerii Ministerului Comunicaţiilor. De asemenea, adresa urmează să fie remisă, în forma concepută pentru a fi transmisă oficialilor de la Bucureşti, şi liderului filialei sătmărene a Sindicatului Lucrătorilor Poştali, Tripon Trandafir, pentru a se convinge că Instituţia Prefectului şi-a făcut datoria.

Factorii poştali din Satu Mare au protestat în data de 16 martie nemulţumiţi în principal de diminuarea cu 12% a salariilor, desfiinţarea subunităţilor din mediul rural şi blocarea posturilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.