Miercuri, Ziua Mondială a sindromului Down


Cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down, Asociaţia Langdon Down “Transilvania” Satu Mare organizează organizează miercuri, 21 martie, o serie de manifestări de sensibilizare a comunităţii cu privire la valorile pe care le reprezintă în societate persoanele cu dizabiliti. Acţiunile vor avea loc cu participarea beneficiarilor asociaţiei, şi a elevilor-voluntari de la Colegiile Tehnic „Traian Vuia”, respectiv Naţional „Doamna Stanca”.
La ora 9:45, în curtea Colegiului Naţional „Doamna Stanca” va avea loc un program artistic susţinut de către elevii şcolii, după care, de la ora 10:00 este prevăzută deplasarea participanţilor în pasajul pietonal “Corneliu Coposu”, unde vor fi împărţite trecătorilor baloane inscripţionate şi pliante informative. Totodată, aici vor fi organizate o expoziţie de obiecte artistice şi decorative realizate de către tinerii centrului de zi din cadrul Asociaţiei Langdon Down “Transilvania”, o expoziţie cu fotografii privind istoricul serviciilor sociale ale asociaţiei, şi o expoziţie cu desene tematice realizate de elevii Colegiului Tehnic „Traian Vuia”.

În continuare, la ora 10:30 participanţii la eveniment – beneficiari şi elevi- voluntari – vor realiza un desen comun, iar de la ora 11:00 va fi realizat un lanţ al prieteniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.