Vlad Boşca, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale, cercetat pentru trafic de influenţă


Doi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare sunt cercetaţi pentru trafic de influenţă, după ce, în cursul zilei de joi, 15 martie, procurorii DNA au procedat la descinderi în birourile acestora. Este vorba despre comisarul şef Vlad Boşca, şeful serviciului şi agentul Felician Jurj din cadrul aceluaşi serviciu, desemnat în urmă cu doi ani drept poliţistul anului.
Procurorii au ridicat mai multe documente, cei doi fiind cercetaţi pentru trafic de influenţă ca urmare a faptului că ar fi intervenit pe lângă un magistrat în scopul restituirii unui autoturism marca Aston Martin.
Şi comisarul şef Dumitru Soponar, şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor este vizat de procurorii DNA care au efectuat percheziţii şi în biroul acestuia de unde au fost ridicate diverse acte şi documente.

2 Comentarii la "Vlad Boşca, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale, cercetat pentru trafic de influenţă"

 1. fetita   19 martie 2012 at 6:11 pm

  sunt sigura ca ei erau si cei mai spurcati!!!mama lor de politisti !!!fura mai mult canoi ,dar sunt prinsi doar inaintea alegerilor.din 4 in 4 ani cate unul e cercetat,mai e si cate unul care plateste…atat….ei si preotii care pot sa faca case ,masini,vacante….pe banii altora

  Răspunde
 2. agnes.gergely   27 martie 2012 at 7:31 pm

  nu cred ca e adevarat .

  este un om corect si foarte amabil !!!!!!!!!!!

  Răspunde

Scrie un comentariu