Nicolae Şuta: PDL dă banii, alţii taie panglici!


Afirmaţiile unora dintre liderii sătmăreni ai coaliţiei USL au fost criticate de Nicolae Şuta, preşedintele organizaţiei municipale a PDL, cu prilejul conferinţei de presă organizate vineri, 16 martie. La întâlnirea cu ziariştii au fost prezenţi şi prim-vicepreşedintele Kiraly Zoltan, respectiv secretarul general George Filip.

Nicolae Şuta s-a referit în special la Dorel Coica şi Adrian Ştef, care, în repetate rânduri au catalogat guvernarea PDL-istă drept una coruptă şi incompetentă, respectiv ciumă portocalie, făcând abstracţie de faptul că toate succesele din Sănătate şi Drumuri pe care şi le asumă coaliţia care a condus judeţul Satu Mare – alcătuită de fapt din PSD, PNL şi UDMR – au fost realizate din banii alocaţi de Guvernul actual cu sprijinul PDL. „Aşa se face că, PDL-ul a dat banii, iar alţii taie panglici” – a afirmat Şuta.

Pe de altă parte, referindu-se la campania electorală oficială care va fi declanşată peste puţin timp, reprezentanţii PDL au ţinut să remarce faptul că manifestările deplasate ale PSD Satu Mare au încetat, şi că, potrivit promisiunilor ferme făcute de Dorel Coica, va urma o campanie electorală curată. În acelaşi context, Nicolae Şuta şi Kiraly Zoltan au afirmat că este de dorit identificarea posibilităţilor optime de convingere a electoratului înspre cine doreşte să-şi îndrepte opţiunile cu prilejul alegerilor. Cu menţiunea expresă că prezentarea adevărului poate constitui calea sigură spre câştigarea acestora, astfel încât sătmărenii să nu mai fie luaţi de fraieri.

3 Comentarii la "Nicolae Şuta: PDL dă banii, alţii taie panglici!"

 1. Lica   18 martie 2012 at 2:22 pm

  Va dau lectii cei de la TSD! De cand fac ei conferinte joia v-ati apucat sa faceti si voi vinerea. Puteati fi mai originali, nu sa copiati organizatia de tineret a PSD.

  Răspunde
 2. cici   18 martie 2012 at 11:35 pm

  da, crede-ma! TSD sunt feciorasii aia cu mainile infundate-n buzunare, ca sa faca nota diferita fata de fatucile de saptamana trecuta? Sa-i copieze?? Apoi nici de s-ar imbraca , toti, in bloc, de la second-hand nu i-ar putea copia! Iar discursul?? Doamne feri pa toata lumea!

  Răspunde
 3. Deea   19 martie 2012 at 1:04 am

  Normal ca fac conferinte de presa cei de la PSD, mai nou USL, pentru ca ei nu stiu sa faca altceva decat sa se pozeze pe la toate evenimentele. Mai si munciti ca ne-am cam saturat sa va vedem doar in mass-media. Ce e prea mult strica.

  Răspunde

Scrie un comentariu