Consilierul local Dumitru Godîncă s-a autosuspendat din PDL


În cadrul conferinţei de presă săptămânale organizate vineri, 16 martie, la sediul PDL Satu Mare, preşedintele filialei municipale, Nicolae Şuta, a anunţat că Dumitru Godîncă, membru al acestei formaţiuni politice şi totodată consilier municipal, s-a autosuspendat din partid după ce a fost trimis în judecată de către DNA pentru dare de mită şi tentativă de contrabandă calificată.

Nicolae Şuta a făcut această precizare în contextul afirmaţiei că, în PDL este impusă respectarea codului etic care prevede ca membrii de partid trimişi în judecată să fie sunt suspendaţi sau să se autosuspende. Preşedintele filialei municipale a PDL Satu Mare a mai precizat că, în urma discuţiilor pe care urmează să le aibă cu Dumitru Godîncă, va fi luată probabil şi decizia ca acesta să nu mai participe la şedinţele Consiliului Local.

În luna februarie a.c., procurorii din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Oradea, au dispus trimiterea în judecată a lui Dumitru Godîncă, şef sector Satu Mare la SC Transgaz SA şi Ioan Paul, operator de traseu, în sarcina cărora s-au reţinut infracţiunile de dare de mită şi tentativă la infracţiunea de contrabandă calificată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.