Jaf la un magazin non-stop din Satu Mare (update)

Un bărbat purtând o mască şi având asupra sa un cuţit a jefuit astăzi, 14 martie, în jurul orei 21.45, magazinul non-stop de la intersecţia străzilor Lucian Blaga şi Vulturului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Roxana Cristea, bărbatul i-a cerut vânzătoarei, ameninţând-o cu cuţitul, să-i dea banii din casă, reuşind să fugă cu suma de 300 de lei. La această oră oamenii legii sunt la faţa locului şi anchetează cazul.

UPDATE:

Oamenii legii au indicii noi în cazul jafului de miercuri, 14 martie, de la magazinul non-stop de la intersecția Bulevardului Lucian Blaga cu strada Vulturului din Satu Mare. Potrivit investigatorilor jefuitorul avea fața acoperită cu un fular.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Roxana Cristea, a declarat că jaful nu a ținut decât șapte secunde și a fost înregistrat de o cameră de supraveghere aflată în magazin. Jefuitorul avea în mâna dreaptă un cuțit însă nu a amenințat-o cu moartea pe femeie. Făptuitorul a luat singur banii din casă după care a fugit de la fața locului. În urma cercetărilor efectuate de către oamenii legii a reieșit că bărbatul a plecat cu suma de 340 de lei. Cu toate că aseară (miercuri, 14 martie), în jurul orei 23.00 polițiștii aveau un suspect în acest caz, Cristea spune că în urma investigațiilor efectuate oamenii legii nu au reușit să rețină nici o faptă în sarcina acestuia. Cercetările continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.