Ţiganii nu mai vor zahăr, ulei sau bani pentru voturi!


Horvath Ignac, preşedintele Partidei Romilor Satu Mare, este dezamăgit. Deşi campania electorală bate la uşă, reprezentanţii niciuneia dintre formaţiunile politice din Satu Mare nu şi-a exprimat până în prezent intenţia de-a avea discuţii cu privire la aportul romilor la alegeri. De supărat ce e, Burti, aşa cum îl alintă prietenii şi duşmanii, s-a gândit chiar că Partida Romilor îşi va desemna propriul candidat la Primăria municipiului, dar i-a trecut repede din motive lesne de înţeles.

În aceste condiţii, Horvath Ignac este decis să joace tare şi să aştepte să fie curtat de reprezentanţii partidelor. „Eu n-o să merg la nimeni să ofer voturile a circa 5.000 – 1.000 de ţigani, aştept să vină ei la mine pentru a le spune clar ce pretenţii avem. De data asta sunt foarte hotărât! Nu mai vrem zahăr, ulei şi bani, ca în anii trecuţi ci, cu cine vom vota va trebui să ne ofere garanţia asigurării de locuri de muncă şi a câte unui post de consilier judeţean şi local” – ne-a declarat Horvath Ignac..

Un Comentariu la "Ţiganii nu mai vor zahăr, ulei sau bani pentru voturi!"

  1. roz   14 martie 2012 at 11:49 am

    de ce nu candideaza Burti, la alegeri? pe listele partidei romilor?

    nu are curaj? ca s-ar face de cacao individul acesta nu intelege ca nu-l vor tigani

    asteapta sal curteze partidele? pai nu s-au fript partidele cu analfebetul acesta? el promite si la UDMR SI LA PSD SI LA PNLsi tigani habar nu au ce promisiuni face el . sa-si dea dracului demisia ca s-a imbogatit, nimeni nu-l verifica sa vada de unde a facut atata avere fara sa aiba un loc de munca, nici unul din familia lui nu lucreaza.

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.