”Fără violență în școli!”

În vederea prevenirii actelor de violenţă în şcoli, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IȘJ) Satu Mare şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Satu Mare (CJRAE), în colaborare cu Consiliul Judeţean  Satu Mare şi Inspectoratul de Poliţie Județean  organizează în săptămâna 12-16 martie, campania ”Fără violenţă în şcoli!”. Lansarea acestui demers a avut loc astăzi, 12 martie, în sala multimedia a IȘJ Satu Mare, cu începere de la ora 12.00.

La evenimentul de astăzi au participat inspectorul școlar general al IȘJ Satu Mare, Gigel Buth, directorul CJRAE, Sânziana Cristea, purtătorul de cuvânt al instituției gazdă, Natalia Boloș dar și directori de școli, dascăli și elevi de la mai multe școli din județ.

Despre importanța acestei campanii care a ajuns în acest an la a VI-a ediție, au vorbit Gigel Buth, Sânziana Cristea dar și câțiva dintre dascălii prezenți la evenimentul de astăzi. Potrivit directorului CJRAE Satu Mare, în zilele următoare se vor distribui fluturași informativi de către voluntarii Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară în școli și comunități locale, se vor organiza o serie de work-shop-uri respectiv mai multe activități cu privire la prevenirea violenței în școli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.