Tinerii democrat-liberali laudă măsurile de austeritate luate de Guvernului Boc

Tinerii democrat-liberali sătmăreni laudă măsurile de austeritate luate de către Guvernul Boc deoarece ”din ultimele declarații ale președintelui Traian Băsescu modelul României a fost preluat și de alte state europene”, a declarat președintele organizației județene de tineret a PD-L Satu Mare, Adrian Cozma, în cadrul unei conferințe de presă organizată, 9 martie, la sediul partidului. La întâlnirea cu presa au mai fost prezenți și vicepreședintele Biroului Permanent Județean (BPJ) al organizației de tineret a PD-L, Elena Marian și președintele organizației municipale de tineret, Florin Ciote.

În luarea de cuvânt Adrian Cozma a lăudat măsurile de austeritate luate de către guvernul Boc spunând că roadele acestora încep să se vadă, afirmând totodată că ”asemenea măsuri nu se vor mai lua, însă trebuie să fim realiști și să supraveghem dezvoltarea economică a țării. Noi nu suntem pe lista țărilor care prezintă pericolul decăderii economice în perioada următoare. În zilele trecute a fost semnat și acel tratat fiscal la nivelul UE. Să fiu sincer mă așteptam la o susținere din partea PNL. Nu au făcut-o și, prin acest lucru eu consider că și-au pierdut identitatea de partid de dreapta”, a declarat Cozma.

Florin Ciote s-a axat pe problema șomajului spunând că acest fenomen ”a fost o problemă la noi în țară, dar în acest moment s-a ajuns la rata de 7,2%, în condițiile în care rata șomajului în Spania este de 23,3% iar în Portugalia de 14,8%. Ciote spune că în acest an, la nivel național vor fi create 10.000 locuri de muncă, investindu-se 1 miliard de euro în România.

Făcând referire la greva parlamentară, liderul tinerilor PD-L spune că prin acest lucru opoziția a demonstrat că legislativul țării poate funcționa foarte bine și cu parlamentari mai puțini, spunând că, chiar și în aceste condiții au fost adoptate câteva legi importante ”fă să mai avem nevoie și de votul lor”.

De asemenea, Cozma dezaprobă ieșirile în presă ale unor reprezentanți ai opoziției unde ”vin și ne dau tot felul de sfaturi, cer schimbarea unor directori de instituții dar nu vin cu soluții reale care să ducă la dezvoltarea economică a țării. Noi tinerii considerăm că totul este doar o mascaradă deoarece politica nu se face cu cei care strigă mai tare ci cu cei care vin cu proiecte și idei care pot fi puse în practică și duc la soluționarea problemelor sociale. Nu suntem de acord nici cu protestele organizate de USL”, a declarat Adrian Cozma.

Pe aceeași idee a marșat și vicepreședintele Biroului Permanent Județean (BPJ) a tinerilor PD-L, Elena Marian care consideră că ”divergențele dintre PSD și PNL sunt vizibile. Mai mult decât atât, cele două partide nu se vor putea înțelege niciodată la împărțirea puterii la nivel de primării, consilii locale și județene, deoarece sunt prea orbiți de a ajunge pe funcții. Lupta pentru funcții este meschină, iar noi, tinerii democrat-liberali dezaprobăm asemenea practici”, a declarat Elena Marian.

8 Comentarii la "Tinerii democrat-liberali laudă măsurile de austeritate luate de Guvernului Boc"

 1. marcel   9 martie 2012 at 7:00 pm

  …deci serios… sa mai iesi acuma si sa aduci aminte de boc tre' sa fi tare tembel

  Răspunde
 2. ungureranu   9 martie 2012 at 9:55 pm

  Baieti, cred sincer c-ati avut intentii bune, dar, va rog, nu-i faceti pe plac lui Valer Marian! Boc a fost, a trecut.. Acum trebuie sa-i convingem si pe asistatii astia sociali ca le vom da bani fara ca ei sa faca nimic, pt ca nenorocitii chiar cred ca USL=aci le-or da pomana cat cuprinde. Deci, trebuie mintit in continuare mai mult decat USL-ul, care, daca pun mana pe putere, ne vor aduce pe toti la sapa de lemn.

  Răspunde
 3. Bragadiru'   10 martie 2012 at 2:46 am

  Micii corupti, viitorii hoti la drumul mare de la scoala PDL partidul venit la putere pe discurs anticoruptie si devenit cel mai corupt regim din istoria Romaniei. Astia au reusit chiar sa-l reduca pe Adrian Nastase la categoria "mic copil". Sigur acesti tineri sunt copii analfabetilor si incompetentilor "unsi" directori pe la toate institutiile judetene. IN PARTIDUL ASTA PANA SI LIPITORII DE AFISE SUNT CORUPTI SI INCOMPETENTI !!!

  Răspunde
 4. jenant   10 martie 2012 at 9:22 pm

  nivelul somajului a scazut pentru ca oamenii au iesit din orice baza de date,nu pentru ca si-au gasit de munca ba NESIMTITILOR.daca nu mai primesc ajutor de somaj nu inseamna automat ca si-au gasit un loc de munca.BINE AI ZIS BRAGADIRU'.cati oameni au ramas fara case pt ca COZMA sa o duca asa bine?dar ei nu sunt camatari,sunt oameni de afaceri!

  Răspunde
 5. vasile   11 martie 2012 at 12:44 am

  3 visători, care habar nu au de realitatea din jur.

  Răspunde
 6. zuzu   11 martie 2012 at 8:22 pm

  au vazut ca tsd-istii fac conferinte acum au inceput si ei, dar din pacate au inceput cu un subiect foarte foarte prost

  Răspunde
 7. claudiu   11 martie 2012 at 9:22 pm

  Niste amarati. Ciote e specialist in somaj ? Nu cred ca nevasta -sa care lucreaza acolo ,i-a spus asa ceva . Ea e fata desteapta si pricepe cum sta treaba, nici el nu -i prost dar s-a lipit de pdl ca sa o duca bine. – Se va trezi acusica.

  Răspunde
 8. Razvan   29 august 2013 at 3:43 pm

  mai copii, mai Adisor, mai Florinel, tu Elenuta, fiti dom'le mai cu capu' pe umeri. Voi sunteti cei care vreti sa faceti politica in Romania lui 2013 si de-acum inainte ? Voi acuzati si criticati ? V-ati gasit, ce sa zic… Hai ma copii, ocupati-va de treburi care-s de nasucul vostru, nu va prefaceti ca pricepeti ce-i aia politica. Hai, fuguta la joaca, nu in conferinte de presa cu camere de filmat si microfoane…

  Răspunde

Scrie un comentariu