Flori la frontieră, flori în trafic, flori pentru flori


De la mic la mare, cei care veghează la liniştea şi siguranţa sătmărenilor, dar şi cei care îi deservesc pe aceştia în diverse împrejurări, s-au întrecut joi, 8 Martie în galanterii. Fie că a fost vorba despre poliţiştii de frontieră sau cei de la Circulaţie, jandarmi, pompieri, ACR sau firmele de taxi, cu toţii au ieşit pe străzi sau în locurile unde îşi desfăşoară activitatea pentru a oferi flori reprezentantelor sexului frumos. La o numărătoare sumară,s-au împărţit probabil 1.000 fire de flori, nefiind uitate nici ziaristele, iar gesturile celor care le-au oferit au fost răsplătite cu zâmbete, mulţumiri şi pe alocuri pupici.

80 de garoafe la frontieră

După jandarmi, care la ora 9:00 se aflau deja pe străzile din Satu Mare pentru a oferi flori doamnelor şi domnişoarelor, în total 250 fire de garoafe fiind pregătite pentru a fi împărţite în oraşele din judeţ, au urmat poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră STPF. La ora 10:00, ziaristele invitate au primit flori şi câte o mică atenţie, organizatorii principali fiind atât reprezentanţii Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, Corpului Naţional al Poliţiştilor şi Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor, cât şi comisarul şef Vasile Maxim, şeful STPF Satu Mare.
A venit apoi rândul doamnelor şi domnişoarelor aflate în autoturismele care au tranzitat Vama Petea, cele mai multe fiind la prima experienţă de acest fel.

300 de flori pentru şoferiţe

În timp ce poliţiştii de frontieră continuau să ofere flori la graniţa dintre România şi Ungaria, la miezul zilei, în centrul municipiului Satu Mare, agenţii de circulaţie au tras pe dreapta autoturismele conduse de femei pentru a amenda un pic altfel şoferiţele, în total fiind împărţite 300 de garoafe.

Flori, flori, flori…

Pentru că 8 Martie este o zi în care fiecare femeie trebuie să primească măcar o floare, pe străzile din Satu Mare au împărţit garoafe şi trandafiri şi reprezentanţii ACR, dar şi cei ai unora dintre firmele de taxi. Iar aceştia din urmă n-au scăpat ocazia să-şi facă şi puţină reclamă, oferind carduri de fidelitate pentru călătoriile cu taximetrele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.