The Score Band – când muzica întâlneşte talentul (video)

foto&video by Dan Bâle

Sunt trei tineri sociabili, comunicativi, în ochii cărora lor poți să citești pasiunea enormă pe care o au pentru ceea ce fac. Toți trei sunt elevi ai Liceului de Artă și reușesc la perfecție să îmbine școala și muzica.  Marius e chitaristul formației și vocalist în același timp, Iulia vocalistă și Cristi clăpar. Vă propun să-i cunoașteți mai îndeaproape pe cei trei și să descoperiţi alături de noi această frumoasă pasiune pe care o au.

Reporter: Pentru început vă rog să ne spuneți câteva cuvinte despre voi și despre cum a luat ființă acest band

The Score Band: În primul rând ne bucurăm că vă aflați aici și sperăm ca muzica noastră să facă ca această seară să fie una plăcută pentru voi. Band-ul,  în formula în care îl vedeți acum s-a înființat abia în luna ianuarie a acestui an și tindem să credem că ne-am obișniut destul de bine, ba chiar că ne-am format ca grup. Fiecare dintre noi a mai avut contact cu muzica și înainte și la fiecare se manifestă în principal ca un talent nativ.

R : Am înteles că publicul sătmărean vă poate asculta în weekend-uri..

T.S.B.: Da, e adevărat în fiecare weekend cântăm intr-un pub sătmărean, încercăm să facem atmosferă, să facem lumea să se simtă bine și să-i facem să revină. Întodeauna cântăm live, fără negativ tocmai în ideea de a servi oamenilor ceva nou, întrucât din câte știm noi în Satu Mare sunt puține locuri unde se cântă live. Prin asta încercăm să captivăm publicul și să-l facem să simtă ce vrem noi să-i transmitem.

R: Ce genuri de muzică abordați?

T.S.B.: Ei bine, ne place să credem că suntem destul de deschiși din acest punct de vedere, abordăm diverse stiluri-jazz, blues, pop-dance, rock , raggae orice care să ne facă publicul să se simtă bine. Ținem totuși să menționăm că ceea ce nu cântăm este muzica populară sau de petrecere, în rest depinde de mood-ul în care ne aflăm noi și bineînțeles ascultătorii noştrii.

R: Unde repetați în timpul săptămânii?

T.S.B.: Repetițiile le ținem la Iulia acasă, fiindcă locuiește într-o zonă mai accesibila pentru noi toți și datorită spațiului. (Credem noi că are și vecini mai ingăduitori 😀 )

R: Cântați şi piese proprii?

T.S.B.: Nu, deocamdată nu am ajuns la acest nivel, ne încântăm publicul cu coveruri însă în viitorul apropiat pregătim bineînțeles și un repertoriu propriu.

R: Ce spun familiile voastre despre această pasiune, vă susțin?

T.S.B.: Da, părinții și apropiații noștri ne susțin în totalitate sunt chiar bucuroși ca reușim să facem ceea ce ne place și să ne mai și susținem puțin din punct de vedere material. Noi în schimb avem grijă ca pasiunea noastră să nu se intercaleze cu școala, care este pe primul loc.

R: Care sunt planurile vostre de viitor?

T.S.D.: Anul acesta, toți trei mergem la facultate, e un pas important pentru noi și pentru viitorul nostru însă și pasiunea noastră pentru muzică e una la fel de importantă și vom încerca ca pe cât posibil să ne întoarcem acasă în fiecare week-end şi să cântăm împreună la fel cum facem acum. Deși probabil am putea la fel de bine să încercăm să cântăm și în altă parte Satu Mare va rămâne mereu orașul nostru de suflet, orașul și publicul pentru care vom cânta cu cea mai mare plăcere.

R: Vă mulțumim pentru timpul acordat și vă dorim mult succes în continuare!

T.S.D.: Noi vă mulțumim pentru oportunitatea de a le împărtăși și altora pasiunea noastră pentru muzică!

httpv://youtu.be/C9igheGYeKU

Un Comentariu la "The Score Band – când muzica întâlneşte talentul (video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.