Nu am motive să-mi dau demisia!


La finalul unei conferinţe de presă organizate vineri, 2 martie, preşedinta organizaţiei municipale de femei a PDL Satu Mare, Laura Bota, a fost întrebată dacă îi este afectată poziţia de lider politic de faptul că soţul său, comisar de poliţie, a fost trimis în judecată de către procurorii DNA pentru luare de mită.

Laura Bota a răspuns afirmând doar că nu este afectată ca lider politic, şi că instanţa trebuie lăsată să-şi facă treaba. Totodată, Laura Bota a recunoscut că i s-au luat declaraţii, dar fără să fie anchetată şi, întrebată dacă la nivelul PDL nu a fost pusă problema demisiei din funcţia deţinută, cum a procedat Mariana Popa, lidera femeilor democrat liberale a afirmat că în ceea ce o priveşte nu are motive să renunţe la funcţie: „Eu nu am fost trimisă în judecată, asemeni Marianei Popa, şi nici nu sunt cercetată penal, deci nu am motive să-mi dau demisia”!

4 Comentarii la "Nu am motive să-mi dau demisia!"

 1. carina   2 martie 2012 at 7:16 pm

  frumoasa femeie! e maritata?

  Răspunde
 2. vlad.tepes   2 martie 2012 at 9:15 pm

  Da de onoare ati auzit, madame? de principii si moralitate? Niste fleacuri nu??

  Răspunde
 3. Teo   3 martie 2012 at 2:45 am

  felicitari Laura. Sa auzim numai de bine.

  Răspunde
 4. sorin   12 martie 2012 at 5:20 pm

  Vlad.tepes are dreptate , in plus ati fost gasita vinovata de fals si uz de fals in acelasi dosar … culmea fapta s-a prescris .

  Răspunde

Scrie un comentariu