Sejururi în Antalya cu Prestige Tours de pe aeroportul Satu Mare


În vara acestui an, Compania Tarom va efectua zboruri directe de pe Aeroportul Internaţional Satu Mare, în Antalya – Turcia. Primul zbor va fi efectuat în data de 17 iunie, iar ultimul în data de 23 septembrie, în total, pe parcursul sezonului estival urmând a fi efectuate 14 rotaţii, adică zboruri dus-întors.

Sătmărenii care preferă Antalya pentru petrecerea vacanţei de vară au ocazia să-şi asigure sejururile prin intermediul Prestige Tours, tour operatorul care miercuri, 29 februarie, şi-a prezentat oferta la Satu Mare în cadrul unei întâlniri organizate la Hotel Dana II.

Mircea Vladu, directorul agenţiei, a precizat că Prestige Tours deţine cea mai mare experienţă din România în operarea zborurilor charter, primul zbor în Antalya fiind efectuat în anul 1995, după care au urmat zboruri şi spre alte destinaţii turistice estivale precum Creta, Palma de Majorca, Rhodos ş.a.. Mircea Vladu a subliniat faptul că, spre deosebire de anul trecut, când zborurile spre Antalya de pe Aeroportul din Satu Mare au fost efectuate cu escală la Târgu Mureş, în acest an zborurile vor fi directe, vor dura două ore şi 20 minute, iar pe durata acestora pasagerii vor avea asigurat gratuit serviciul de catering, urmând ca la destinaţie să aibă la dispoziţie şi un ghid vorbitor de limba maghiară. Totodată, directorul Mircea Vladu a precizat că, deoarece Prestige Tours este o agenţie care ţine la siguranţa turiştilor, aceştia nu vor avea parte de surprize neplăcute precum cele înregistrate la sfârşitul sezonului estival din vara anului trecut. Reamintim că în data de 2 septembrie 2011, deoarece tour operatorul Premium Holidays – care gestiona cursa Satu-Mare-Antalya, a intrat în incapacitate de plată, toate cursele charter dinspre şi către Turcia operate de către această companie au fost sistate, iar sătmărenii au rămas blocaţi în Turcia.

Avioanele Companiei Tarom cu care vor fi efectuate zborurile directe Satu Mare-Turcia şi retur vor fi prevăzute cu 120 locuri. De asemenea, preţul unui sejur prin intermediul Prestige Tours va fi cuprins, în funcţie de preferinţe, între 500-1.500 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.