Liberalii sătmăreni au adunat alimente pentru sinistraţi

Peste 500 de pachete cu alimente de bază vor ajunge în zilele următoare în mâinile sinistraților din localitatea Ghergheasa, județul Buzău. Alimentele au fost strânse în cadrul campaniei ”Girafa: Sătmăreni în sprijinul românilor înzăpeziți” la inițiativa Asociației ”I.C. Brătianu”, al Organizației Județene de Femei a PNL Satu Mare și a Organizației Județene de Tineret a PNL.

Anunțul a fost făcut astăzi, 28 februarie, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL. La întâlnirea cu jurnaliștii au fost prezenți președintele Organizației Județene de Femei a PNL Satu Mare, Dorina Grunfeld, vicepreședintele femeilor liberale Anna Maria Marușca, Aurelia Vulciu, membră în cadrul Biroului Național a Femeilor Liberale și președintele Organizației județene TNL, Gheorghe Rișcău. Pentru a strânge donațiile, organizatorii au amenajat trei puncte de colectare în trei supermarketuri din Satu Mare. ”Alimentele colectate vor fi duse la Ghergheasa unde, ajutați de tinerii liberali din județul Buzău, le vom distribui sinistraților. Mai trebuie să vă spun că la acțiune au pus umărul membri OFL și TNL dar și Asociația I.C. Brătianu”, a declarat Gheorghe Rișcău.

În altă ordine de idei, Dorina Grunfeld a vorbit și despre dezbaterea publică de marți, 29 februarie, organizată cu scopul ”de a discuta problemele existente prin aplicarea noii legi a educației, în special cele referitoare la introducerea clasei pregătitoare și pentru a găsi împreună soluții cu aplicabilitate practică. Dezbaterea va avea loc mâine (29 februarie), de la ora 17.00, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură. La dezbatere așteptăm să vină părinți, cadre didactice, ONG-uri, reprezentanți ai autorităților locale și ai Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.