CSM Satu Mare – CSM Bucureşti Sportul Studenţesc: 94 – 80 (fotogalerie)

foto: Dan Bâle

Elevele lui Dan Fleşeriu au ieşit învingătoare din bătălia cu CSM Bucureşti Sportul Studenţesc. Meciul a avut loc astăzi, 25 februarie, în sala de sport a LPS Satu Mare, de la ora 11.30.

A fost clar de la bun început că bătălia de astăzi va fi una cât se poate de interesantă mai ales că bucureştencele s-au lăsat greu învinse în turul campionatului, pierzând pe teren propriu în ultimele secunde ale jocului. Au venit hotărâte să smulgă puncte de la Satu Mare şi au făcut tot posibilul pentru a îngenunchia echipa antrenată de Dan Fleşeriu.

În prima parte a meciului echipa oaspete a luat cu asalt coşul apărat de sătmărence obţinând un avantaj satisfăcător la finalul primului sfert de joc, când tabela de marcaj arăta scorul de 21 la 29, în favoarea CSM Sportul Studenţesc. În cel de-al doilea sfert fetele noastre au reuşit să frângă elanul studentelor câştigând cu scorul de 28 la 21, reducând astfel din diferenţă. La pauză scorul de pe tabela de marcaj, 49 la 50 pentru studente, arăta că, în acel moment, jocul în teren este cât se poate de echilibrat. Cu toate acestea la finalulul celui de-al treilea sfert fetele noastre s-au distanţat de bucureştence, tabela de marcaj arătând scorul de 69 la 58, în favoarea elevelor lui Dan Fleşeriu. Tehnicitatea şi superioritatea echipei noastre şi-a spus cuvântul şi în ultima parte a meciului luând pur şi simplu cu asalt apărarea bucureştencelor. La finalul meciului tabela de marcaj arăta scorul de 94 la 80, în favoarea CSM Satu Mare.

“A fost un meci destul de dificil dar am reuşit să învingem. Vă reamintesc că în turul de la Bucureşti am câştigat în ultimele secunde şi eram convinşi că în meciul de astăzi adversarele noastre vor lupta cu toate forţele pentru a învinge la Satu Mare. Este o victorie muncită, o victorie importantă. În continuare ne aşteaptă trei meciuri destul de dificile, dintre care două în deplasare cu Alexandria şi Timişoara şi, unul acasă cu Târgu Mureş”, a declarat Dan Fleşeriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.