KANGOO JUMPS, o metodă distractivă de a te menţine în formă

80 de sătmăreni, femei şi bărbaţi, au ales să urmeze cursurile de Kangoo Jumps sub coordonarea instructorului de fitness Adela Vass. ”Am clienţi cu vârste cuprinse între 14 şi 40 de ani” spune instructoarea.

Abonamentul pentru opt şedinţe costă 80 de lei iar cei care aleg să urmeze cursurile ocazional nu au de plătit decât 15 lei. Ce este de fapt Kangoo Jumps? Potrivit Adelei Vass, Kangoo Jumps ”este un antrenament care te menţine în formă, arde grăsimile iar distracţia atinge cote maxime. Ghetele au fost concepute în Suedia cu scopuri medicale pentru cei care necesitau reabilitare în urma intervenţiilor chirurgicale. Acestea au o pocnitură redusă cu 80% la impactul cu solul şi au fost gândite pentru persoanele care îşi doresc să facă sport fără a se accidenta. Pe de altă parte cei care doresc să-şi protejeze coloana, genunchii, gleznele şi şoldurile ar trebui să încerce acest sport”.

Adela Vass mai spune că acest tip de antrenament reduce impactul asupra articulaţilor şi a coloanei cu 60%, întăreşte sistemul imunitar, inima şi plămânii. Pe lângă toate acestea în timpul efortului depus lucrează toţi muşchii şi acţionează eficient asupra fesierilor, coapselor şi abdomenului.

Cei care doresc să înceapă acest sport trebuie să ştie că un antrenament durează 50 minute, timp în care se pot consuma până la 1.000 de calorii. Şedinţele au loc la WelnessSpa Satu Mare pe strada Rawesburg, numărul 7. Abonamentul este de 80 lei pentru opt şedinţe. Datorită faptului că orele sunt foarte solicitate se fac programări pentru rezervarea ghetelor cu cel puţin o zi înainte. Pentru informaţii suplimentare sunteţi rugaţi să sunaţi la numărul de telefon 0742194955.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.